Τροπολογία Βερναρδάκη για τους “προσωρινούς” του ΑΣΕΠ σε Δήμους

xristoforos-bernardakis

Tην διεκδίκηση της παραμονής στην εργασία, όλων όσων εργάζονται επί χρόνια, βάσει προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ σε Δήμους, έθεσε η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., και μέλη των Συλλόγων Εργαζομένων των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Πετρούπολης, κατά τη σημερινή συνάντησή τους, στον αν. Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι, οι εργαζόμενοι αυτοί απασχολούνται στους Δήμους επί 7 χρόνια, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες «και σήμερα απολύονται».

Από την πλευρά του, ο αν. Υπουργός δεσμεύτηκε στα μέλη της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και τους εκπροσώπους των Σωματείων των Εργαζομένων των δύο Δήμων πως, θα καταθέσει άμεσα Τροπολογία, με την οποία θα εξασφαλίζεται η παραμονή των εργαζομένων αυτών, με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. Παρουσίασε δε, και σχέδιο Τροπολογίας, το οποίο η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. ζήτησε να κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία, «προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα καλύψει όλες τις περιπτώσεις εργαζομένων απολυμένων ή μη μιας και χρίζει νομοτεχνικών βελτιώσεων», όπως παρατήρησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. επανέλαβε για ακόμη μία φορά το ξεκάθαρο αίτημά της πως, οι ελλείψεις προσωπικού στους Δήμους, και η κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών τους, πρέπει να γίνεται από μόνιμο προσωπικό.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter