Η « Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής» (Κ.Α.Π) στο 7ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-1

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του σχολείου μας με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας υποδεχθήκαμε αντιπροσωπία της ομάδας μπάσκετ ανδρών «Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής» (Κ.Α.Π) η οποία φέτος αγωνίζεται στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Στην πρωινή συγκέντρωση ο πρόεδρος του Κ.Α.Π κ. Γιώργος Οικονόμου μίλησε στους μαθητές για την αξία του αθλητισμού, για τους στόχους και τις δράσεις της ομάδας οι οποίες επικεντρώνονται μεν στον αθλητικό τομέα αλλά παράλληλα επιτελούν και μορφωτικούς σκοπούς και κάλεσε τους μαθητές να έρθουν στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντοπεύκου όπου είναι η έδρα του συλλόγου, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να πάρουν μέρος δωρεάν στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου.

Στη συνέχεια οι παίχτες του Κ.Α.Π σε συνεργασία με τις γυμνάστριές του σχολείου Βαγγελιώ Τουραπή και Χριστιάνα Σπηλιώτη γύμνασαν τους μαθητές, επιδοθήκαν σε διαγωνισμό βολών και έπαιξαν μπάσκετ μαζί τους. Το σχολείο μας ευχαριστεί τον Κ.Α.Π για την επίσκεψη καθώς και για τα πολλά δώρα που μας έφεραν όπως μπάλες μπάσκετ, προσκλήσεις για τον επόμενο εντός έδρα αγώνα καθώς και μία στολή της ομάδας την οποία μετά από κλήρωση κέρδισε ο μαθητής της Ε΄τάξης Μανώλης Ζερβός.

 

Για το σύλλογο διδασκόντων

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γιάννης Λογοθέτης

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-2

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-3

%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%80-%cf%83%cf%84%ce%bf-7%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%80