Εργαστήρια Τέχνης και Δημοτικό Ωδείο: Αποφάσεις άμεσα

agiaparaskevi_ipolimas

Έχει γίνει πλέον σαφές ότι η δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου δεν υπερασπίζεται την  κοινωνία, όπως υποσχόταν προεκλογικά.  Και όχι μόνον αυτό, αλλά ούτε την υπολογίζει ούτε την ακούει. Με την ακατανόητη απόφασή της για σημαντική αύξηση των διδάκτρων στο Δημοτικό Ωδείο και στα Εργαστήρια Τέχνης, οδήγησε τους μαθητές και τους γονείς τους σε απόγνωση και τα δύο αυτά «κύτταρα» πολιτισμού της πόλης μας σε μαρασμό και κατάρρευση.

Τόσο η «Ένωση Γονέων και Φίλων του Δημοτικού Ωδείου», με γραπτά αιτήματά της, όσο και ο Σύλλογος Σπουδαστών Εργαστήρια Τέχνης και Δημοτικό Ωδείο: Αποφάσεις άμεσα

των Εργαστηρίων Τέχνης, προφορικά, ζήτησαν από το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο να συζητηθεί το θέμα των αυξήσεων αυτών και να ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος όμως και οι  συνεργάτες του κωφεύουν και δεν τους απάντησαν καν.

Μετά από αυτά, η παράταξή μας προκειμένου να λήξει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, υπέβαλε το παρακάτω γραπτό αίτημα προς τη δημοτική Αρχή:

Παρακαλούμε όπως, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης θέμα με τίτλο: “Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επαναφορά ή μη των διδάκτρων του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης, καθώς και των εκπτώσεων των διαφόρων κατηγοριών, τουλάχιστον σε ό,τι ίσχυε στο τιμολόγιο του ΠΑΟΔΑΠ, κατά το διδακτικό έτος 2015-2016”. Σας υπενθυμίζουμε ότι, για το θέμα αυτό, σας έχει υποβληθεί γραπτό αίτημα της Ένωσης Γονέων και Φίλων Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής (αρ. πρωτ. 34373/4-11-2016 και 35164/ 11-11-16) καθώς και προφορικό αίτημα του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης».

Ελπίζουμε ότι ο δήμαρχος θα κάνει δεκτό το αίτημά μας αυτό, συναισθανόμενος τις βαρύτατες ευθύνες του.

 

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter