Ενθουσιασμός και συγκίνηση στη Χριστουγεννιατική εκδήλωση των Παιδικών Χορωδιών

b_650_0_16777215_00_images_nov_dec_2016_xorwdia_xalandri

Οι μελωδικές και χαρούμενες φωνές των παιδιών συγκίνησαν και ενθουσίασαν τον κόσμο που κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, στην 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, με τη συμμετοχή 5 παιδικών χορωδιών από τους Δήμους-Μέλη του Συνδέσμου, οι οποίες ήταν των Δήμων Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου και του 5ου Χέλμειου και 11ου δημοτικών σχολείων του Δήμου Αγ. Παρασκευής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

xorwdia episimoi

Στην εκδήλωση απήυθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, ο κ. Παύλος Καμάρας, Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και Γ.Γ. του Συνδέσμου, ο πατέρας Λάμπρος Ανδρεαδάκης από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, οι κ.κ. Αλέξης Μαυραγάνης, Αντιδήμαρχος Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Μαρία Λυμπέρη και Ευάγγελος Χειμώνας, Αντιδήμαρχοι Δήμου Μεταμόρφωσης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου Μαριάννα Ζούρου, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου και Μαίρη Αρώνη, η κυρία Αγγελική Τζανή, Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς και οι διευθύντριες των δύο δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, κυρίες Χαρίκλεια Μπούτα και Ραλλού Σερετέλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με ευχές και με την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί και σε κάποιον άλλο Δήμο-Μέλος του Συνδέσμου με τον καινούργιο χρόνο.