Κοπή Βασιλόπιτας με σημαντικούς καλεσμένους και μηνύματα από την ΔΗΜ.ΤΟ της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8611 copy

Παρουσία πλήθος κόσμου και σημαντικών καλεσμένων έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου το οποίο γέμισε από την παρουσία των νεοδημοκρατών της πόλης μας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Σταύρος Τρικαλιώτης και τους παρεβρισκόμενους υποδέχτηκε και ευχαρίστησε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.  κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος. Στο πλευρό του βρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8521 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8511 copy

Την εκδήλωση τίμησαν ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, η βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, η βουλευτής της Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, η πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Αργυρώ  Ζέρβα, η υποψήφια βουλευτής Ντόρα Πάλλη (κόρη της πρώην υπουργού Φάνης Πάλλη-Πετραλιά),  η υποψήφια βουλευτής Φωτεινή Βρύνα και ο Σωτήρης Ησαΐας πολιτευτής της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών και δημοτικός σύμβουλος Αγ. Παρασκευής.

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8679 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8693 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8561 copy

Αναφορά έγινε στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, στην ανάγκη να βγει η Ελλάδα από αυτό το τέλμα που μεταξύ άλλων στέλνει εκατοντάδες χιλιάδες νέους επιστήμονες σε χώρες του εξωτερικού και  που ρημάζει τον ιδιωτικό τομέα. Σημειώθηκε η λάθος πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδήγησε σε ένα ακόμα μνημόνιο, ενώ άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία και η Κύπρος σε σύντομο χρονικό διάστημα βγήκαν από την οικονομική κρίση με δυναμικές και στοχευμένες κινήσεις. Παρουσιάστηκε μια εικόνα από το γενικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας για την ανάκαμψη της χώρας. Τέλος δόθηκαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Το μήνυμα που προέκυψε από την ζεστή αυτή εκδήλωση, ήταν πως πάρα πολλοί πολίτες – δημότες της Αγίας Παρασκευής που διαψεύστηκαν πλήρως από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που δεν έχουν να περιμένουν τίποτα πια, στρέφονται ξανά στη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη με την ελπίδα να δοθεί ώθηση προς την ανάπτυξη, σαν μόνη διέξοδο από τον κλοιό της οικονομικής υποτέλειας.

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8690 copy

Από την τοπική πολιτική σκηνή παραβρέθηκαν οι πρώην Δήμαρχοι Αντώνης Σιδέρης και Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Καψοκεφάλου, Κώστας Τσιαμπάς, Γιάννης Σιδέρης και Γιάννης Λογοθέτης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Παναγόπουλος, Κώστας Στεροδήμας που υπήρξε και πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., Τίμος Κωστόπουλος, Βασίλης Σάρκουλας, Μίνα Μουχτούρη, Γιάννης Παύλου, Φώτης Αλεξόπουλος.

Επίσης ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής Θεόδωρος Μπριάνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Γιάννης Αρβανιτάκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Διαμαντίδης, το μέλος του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Σούλης που υπήρξε υποψήφιος για την προεδρία της οργάνωσης.

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8625 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8503 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8670 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8562 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8555 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8500 copy

κοπή πίτας ΔΗΜ.ΤΟ. Α.Π. IMG_8752 copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter