Γιάννης Γουργούλης, Βασίλης Γιαννακόπουλος “Συμμαχία” για νέο ξεκίνημα

gourgoulis g - giannakopoulos v

Η επανένταξη του Γιάννη Γουργούλη στη Δημοτική Παράταξη Συμμαχία Ευθύνης, συμματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την Παράταξη που προσέφερε άριστες υπηρεσίες και πραγματοποίησε πλήθος μεγάλων έργων κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής θητείας της στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Βασικός συνεργάτης του π. Δημάρχου Βασίλη Γιαννακόπουλου ο Γιάννης Γουργούλης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών με εύστοχες εισηγήσεις,  άψογους διαχειριστικούς ελιγμούς και αποτελεσματικές αποφάσεις προς όφελος του Δήμου και των συνδημοτών μας.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε αναλυτικά στο αξιόλογο και αξιέπαινο έργο που πραγματοποίησε ο Γιάννης Γουργούλης.

Θα υπενθυμίσουμε απλά και μόνο, ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρέθηκε, εκείνο το χρονικό διάστημα, μεταξύ των δέκα πρώτων οικονομικά ανεξάρτητων Δήμων της Ελλάδος, ότι οι καταθέσεις των χρημάτων του Δήμου μετακινήθηκαν σε άλλη Τράπεζα με πολύ υψηλότερο επιτόκιο, ότι ανακαινίστηκε το Δημοτικό μας Κοιμητήριο, με προσωπικό κόστος του Γιάννη Γουργούλη, που συνελήφθη και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο Δικαστήριο Αθηνών!

Πάνω,  βέβαια, από όλα αυτά, να εξάρουμε το ήθος, την σεμνότητα, την εντιμότητα και την φιλική διάθεση προς όλους, που διέκριναν τον Γιάννη Γουργούλη.

Δίχως έπαρση, αυταρχισμό και εγωισμό, συνεργάστηκε άψογα με τους υφισταμένους του στο Δήμο, οι οποίοι μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια για την εποχή της Αντιδημαρχίας του.

Είναι λογικό και αναμενόμενο, μεταξύ στενών, μακροχρόνια συνεργατών, να προκύπτουν κάποιες φορές διαφωνίες. Όταν όμως αυτές ξεπερνιούνται, γιατί προέχει το γενικότερο συμφέρον, τότε τα χέρια ξαναδίνονται πιο ζεστά, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά!

Η επανένταξη του Γιάννη Γουργούλη και η συσπείρωσή του στην Συμμαχία Ευθύνης, με μπροστάρη τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, δεν έγινε με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον ή άλλους ιδιοτελείς λόγους.

Έγινε με ένα και μοναδικό σκοπό:

Να συστρατευθούν έμπειρες, δυναμικές και αγωνιστικές προσωπικότητες της πόλης μας, προκειμένου να βάλουν φραγμό στην υπερφίαλη, αυταρχική, αναποτελεσματική και αποτυχημένη πολιτική της Δημοτικής Αρχής που σήμερα ηγείται της Αγίας Παρασκευής.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε τη γενναία απόφαση του Γιάννη Γουργούλη, να μιμηθούν και άλλα στελέχη που κάποτε διοίκησαν τη πόλη μας και που έδειξαν ζήλο και αφοσίωση στα καθήκοντά τους με αποτέλεσμα να προσφέρουν σημαντικό έργο στην Αγία Παρασκευή και τους συνδημότες μας.

Νίκος Νικολαΐδης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter