Ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Β. Σάρκουλας δίνει σαφείς απαντήσεις στον νυν πρόεδρο μέσω μιας συνέντευξης (video)

Σαρκουλας

Σε μια συνέντευξη εκ βαθέων προχώρησε το πρωί της Κυριακής 19-2-2017, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) κ. Βασίλης Σάρκουλας. Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ του νυν και του τέως προέδρου, ο κ. Σάρκουλας προέβη στην αποκατάσταση της τάξης.

Αναφέρθηκε στην άνθιση που παρατηρήθηκε επί προεδρίας του στον Οργανισμό, παρά τα χρέη που «κληρονόμησε» από την προηγούμενη Διοίκηση, και τις δυσκολίες λόγω του Καλλικρατικού νόμου, την αύξηση του αριθμού των σπουδαστών και την αξιόλογη δουλειά που επιτελούνταν.

Vasilis Sarkoulas 2017Στη συνέχεια έκανε σύγκριση με το σήμερα και τη Διοίκηση του προέδρου κ. Σ. Παπαμιχαήλ. Αναφέρθηκε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου και εξέφρασε απορίες σχετικά με τη στάση του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου στα όσα συμβαίνουν και καταγγέλθηκαν από συμβούλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, τόσο  της συμπολίτευσης (αποχωρήσαντες) όσο και της αντιπολίτευσης, μιλώντας για «συνενοχή».

Μίλησε για «εικόνα διάλυσης», για «διαφορά ποιότητας», για «ανεπάρκεια του προέδρου» και έκανε έκκληση προς τον πρόεδρο κ. Παπαμιχαήλ «αν θέλει το καλό του Νομικού Προσώπου να …».

Παρακολουθείστε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βασίλη Σάρκουλα για να ακούσετε όσα σημαντικά και ενδιαφέροντα μας είπε, την κριτική που άσκησε στον κ. Παπαμιχαήλ, καθώς και σε τι αναφέρεται η έκκληση που έκανε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter