Ποιόν κοροϊδεύουν;

17078107_425979811074205_1163829073_n

Πριν από λίγες μέρες, ζητήσαμε από το δήμαρχο να απαντήσει σε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με ενέργειες στελεχών του στον ΠΑΟΔΑΠ, που έχουν σχέση με το Δημοτικό Ωδείο. Ο δήμαρχος, αντί να δώσει απαντήσεις αλλά και να επαναφέρει τη νομιμότητα,  προτίμησε να συνυπογράψει μια ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ,  κρυπτόμενος πίσω από αυτόν. Μια ανακοίνωση που διαστρεβλώνει τα γεγονότα, είναι γεμάτη ανακρίβειες και ψεύδη και φυσικά δεν απαντά στην ουσία.

Η ανακοίνωση τους αναφέρεται συνεχώς  στη  «νομιμότητα» των πράξεων τις δημοτικής Αρχής. Φαίνεται, ότι οι λέξεις έχουν χάσει την έννοιά τους, αφού:

Παράνομα στέλεχος της δημοτικής Αρχής, διέγραψε ιδιοχείρως καθηγήτρια που ήταν στον πίνακα κατατάξεως, για να προσλάβει άλλη στη θέση της.

Παράνομα δεν απαντούν στο αίτημα των αορίστου χρόνου καθηγητών  να μετατραπούν από μερικής απασχόλησης σε πλήρους (όπως δικαιούνται).

Παράνομα εργάζεται η ανηψιά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Τέλη Σερκεδάκη σαν συμβασιούχος καθηγήτρια στο Ωδείο, αφού διδάσκει άλλο μάθημα από αυτό για το οποίο «προσλήφθηκε». Και μάλιστα, αφού για το μάθημα που διδάσκει υπάρχουν υπάλληλοι καθηγητές.

Παράνομα η ανηψιά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ παραδίδει μαθήματα στους Παιδικούς Σταθμούς, για τα οποία θα απαιτήσει να πληρωθεί, αφού δεν έχει προσληφθεί από τους ΠΑΙΣΔΑΠ ούτε υπάρχει τέτοια σύμβαση στον ΠΑΟΔΑΠ. Ερωτήματα προκύπτουν και για την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, αφού ανέχεται τέτοιες παράνομες πράξεις.

Αν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και τα στελέχη του, νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν τα «ρουσφέτια» τους, βολεύοντας συγγενείς και φίλους, χωρίς να σέβονται ούτε τους νόμους ούτε το ηθικό δίκαιο, γελιούνται. Και θα το διαπιστώσουν σύντομα.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter