Το υπουργείο υποδομών & μεταφορών βάζει μπροστά την νέα Πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή

1-5

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η κατασκευή της νέας πεζογέφυρας στην Αγία Παρασκευή επί της Λεωφόρου Μεσογείων, από την πλατεία  Πέτρουλα (οδός Χίου) έως την  οδό Ευαγγελιστρίας (πλησίον του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής), καθώς περιλαμβάνεται στο έργο κατασκευής  6 πεζογεφυρών σε βασικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, το οποίο δημοπρατήθηκε στις  28 Μαρτίου 2017.

Η πεζογέφυρα, που θα ενισχύσει την ενότητα του πολεοδομικού ιστού της πόλης με μια  ασφαλή διάβαση πεζών επί της Λεωφ. Μεσογείων, θα έχει προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ και θα διαθέτει και ασανσέρ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα, εκτός απροόπτου και εφ’ όσον όλα κυλήσουν ομαλά, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Φορέας Υλοποίησης του έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter