Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση με το αθλητικό σωματείο Γ.Σ.Α.Π.

 

thumbnail_IMG_20170601_201548918-1024x576

Στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου, χθες 1η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής και στελεχών της παράταξής μας, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα και το μέλος του Δ.Σ.  Σωκράτη  Σινάνογλου. Παρευρισκόταν και το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ Κώστας Αθανασούλης.

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα χρήσιμης συζήτησης, αναφέρθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό στην  πόλη αλλά και τα προβλήματα των κτηριακών υποδομών του Δήμου, όπως:

-Η έλλειψη ενός τουλάχιστον κλειστού προπονητηρίου, του οποίου την κατασκευή έχει αναγγείλει η δημοτική Αρχή 4 φορές, αλλά δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Η έλλειψή του προκαλεί ασφυκτική κατάσταση στους χρήστες των γηπέδων αλλά και τριβές μεταξύ τους.

-Η πολύ κακή κατάσταση του ξύλινου πατώματος του Κλειστού Γηπέδου Κοντοπεύκου, στους τραυματισμούς που αυτή προκαλεί στους αθλητές. Η επισκευή του έχει ζητηθεί από τη δημοτική Αρχή και υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

-Η κακή κατάσταση των ανοικτών γηπέδων και η έλλειψη συντήρησής τους.

-Η τοποθέτηση λανθασμένων υαλοπινάκων στα Κλειστά Γήπεδα το 2015

-Ο κακός και κοστοβόρος φωτισμός των Κλειστών Γηπέδων

-Η έλλειψη τουαλετών και πρόσβασης για ΑΜΕΑ

-Η υπολειτουργία του, εντός του γηπέδου,  ιατρείου

-Το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων

Δεσμευτήκαμε ως παράταξη, ότι θα θέσουμε τα ζητήματα αυτά στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα πιέσουμε για την όσο το δυνατόν συντομότερα επίλυσή τους. Επίσης, ότι πολύ σύντομα θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας για τον αθλητισμό για διαβούλευση.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τους άλλους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης.

Τον επικεφαλής της παράταξής μας Βασίλη Ζορμπά συνόδευαν τα μέλη της επιτροπής εργασίας για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στο Δήμο: Βασίλης Σάρκουλας (πρώην πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ), Σπύρος Παπασπύρος (μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ)και Νίκος Παναγόπουλος.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής