60 νέες Βιομηχανικές Υποτροφίες με πρόγραμμα που υλοποιείται από τον “Δημόκριτο”

INF_IMG_6567
60 νέες Βιομηχανικές Υποτροφίες ανακοινώθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Hellenic Forum for Science Technology and Innovation που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Το Πρόγραμμα Βιομηχανικών Υποτροφιών υλοποιείται από το Δημόκριτο με τη δωρεά ύψους 4 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και με ιδιωτική συμμετοχή που ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι η ενίσχυση ταλαντούχων νέων Ερευνητών με ενδιαφέρον για την εφαρμοσμένη βιομηχανική έρευνα και η σύσφιξη των σχέσεων του Δημοκρίτου με τη Βιομηχανία.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=1947&View=18

 –INF_IMG_6405

Κατά τη διάρκεια του 5th Hellenic Forum for Science Technology and Innovation οι συμμετέχοντες είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από εξέχοντες επιστήμονες και εκπροσώπους της βιομηχανίας σε θέματα τεχνολογιών σύγκλισης, νανοτενολογίας, ενέργειας και περιβάλλοντος, επιστήμης της υγείας, πληροφορικής, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum και οι παρουσιάσεις των ομιλιών: http://events.demokritos.gr/
INF_IMG_6762
—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter