“Τα παιδία παίζει” με το θέμα “Ιόλα” στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά ως πότε;

iolas - ta paidia paizei

Γράφει η Λένα Μαρκή

Μετά τη χθεσινή, 31/7/2017, δημοσίευσή μας όπου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το aparaskeviimages.gr ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τις ελλείψεις που παρουσίαζε η απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με την έγκριση αγοράς της βίλας Ιόλα, που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, παρατηρήσαμε ότι σήμερα δημοσιεύτηκε η απόφαση εκ νέου ως ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ συμπεριλαμβάνοντας τμήματα που απουσίαζαν από την προηγούμενη.

Τα τμήματα αυτά φαίνονται υπογραμμισμένα με κίτρινο στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Όμως και πάλι παρέλειψαν – εν αγνοία τους ή επίτηδες; – μια φράση από το κείμενο της πρότασης των δύο αντιδημάρχων.

Αφού συμπλήρωσαν το Β1 που είχε «χαθεί» ξέχασαν το Β3 στη σελίδα 4, δηλαδή την «3) Εκ νέου εισαγωγή στο ΔΣ οποιασδήποτε τροποποίησης σχετίζεται με τα παραπάνω».

selida 4c

Μάλλον, τα παιδία παίζει στο Δημαρχιακό Μέγαρο και δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Δεν γνωρίζουν οι νομικοί του Δήμου ότι όταν παραποιείς τις απόψεις και το σκεπτικό μπορεί να ακολουθήσει δίωξη για πλαστογραφία; Απ’ όσο γνωρίζουμε ήδη έχει κατατεθεί μία ένσταση από την αντιπολίτευση και αναμένεται και δεύτερη πιθανόν αύριο. Βέβαια είναι και εκείνοι της αντιπολίτευσης που προτιμούν τις διακοπές τους από τη δράση, αλλά να γνωρίζουν ότι κρίνονται από τα έργα και όχι από τα λόγια.

Και για να σοβαρευτούμε απολύτως, καλώ την Νομική Υπηρεσία να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν ότι το έγγραφο που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ έχει περάσει καθόλου από την υπηρεσία και είναι προϊόν έτερου/ων παρατρεχάμενων του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου.

Πολλά τα γκρίζα σύννεφα που συγκεντρώνονται στην 3ετία πάνω από τη ΣΥΡΙΖΑία Διοίκηση του Δήμου, οι ομπρέλες από ευτελές υλικό  και εκτιμώ ότι η βροχή που θα πέσει τελικά θα είναι τοξική …

selida 3c

selida 5cselida 7cselida 8c

 

 

 Σχετικό θέμα:
—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter