7μηνη παράταση στο όνειρο των παιδιών … Γιατί

 

20160808_gipedo-7o-dimotiko-1

Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμαρχος ζήτησε από την ΓΓΑ και πήρε 7μηνη παράταση για τα γηπεδάκια 5χ5  μετά το ρεζιλίκι που λάβαμε με την ακύρωση της απόφασης. (ΒΟΜΒΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: ΑΚΥΡΟΣ ο διαγωνισμός για τα γήπεδα 7ου &  9oυ Δημοτικών Σχολείων)

Εξυπακούεται όμως ότι η απόφαση αυτή πρέπει να περάσει από δημοτικό συμβούλιο. Η ουσία είναι ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκατάστασή τους και η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν.

Διαβάστε ποια θα είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσει ο Δήμαρχος και  κατ’  επέκταση η Δημοτική αρχή.

Που σημαίνει από Οκτώβριο και μετά

1. Αίτημα του Δημάρχου για παράταση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Γ.Γ.Α και του Δήμου.

2. Πρόσκληση του Προέδρου της κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την συζήτηση χορήγησης ή μη της παράτασης.

3. Συνεδρίαση των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

4. Διαβίβαση του Πρακτικού της Συνεδρίασης προς τον Υφυπουργό ΥΠ.ΠΟ.Α και στον Δήμαρχο με την σύμφωνη γνώμη των μελών της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης, για την παράταση.

5. Έγκριση του Πρακτικού από το Δημοτικό Συμβούλιο και την τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης σε ότι αφορά την διάρκεια της σύμβασης.

6. Υπογραφή της τροποποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης από τους συμβαλλομένους.

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter