«Το Σύνδρομο της Υβρεως»

Η θέση του Γιάννη Σταθόπουλου και του Δημήτρη Κονταξή στην Ιστορία της πόλης μας είναι πλέον εξασφαλισμένη ! Η υπέρβαση του μέτρου , η αλαζονεία και η περιφρόνηση στους νόμους στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ονομαζόταν Ύβρις .
Οι ηγέτες ή ηγετίσκοι οι οποίοι διακατέχονται από : α. Υπερβολική εμπιστοσύνη στην προσωπική κρίση και περιφρόνηση για τις συμβουλές ή την κριτική των άλλων .
β. Υπερβολική αυτοπεποίθηση που εκτείνεται μέχρι των ορίων της παντοδυναμίας τους .
γ.Έχουν την πεποίθηση πως αντί να είναι υπόλογοι στους νόμους ή την κοινή γνώμη , το μόνο δικαστήριο στο οποίο λογοδοτούν είναι η Ιστορία και ο Θεός ,
πάσχουν από το «Σύνδρομο της Ύβρεως». Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αφού απέπεμψε με αήθη συμπεριφορά την αντιδήμαρχο του και στενή συνεργάτιδα του κυρία Ελισάβετ Πετσατωδη, χθές 8/8 ( ημέρα των γενεθλίων μου) , εξαπέλυσε ταυτόχρονα με τον αντιδήμαρχο του Κονταξή μια προσβλητική και ασυνήθιστη κατά του προσώπου μου επίθεση. Λίγο πολύ με χαρακτήρισαν « εχθρό της πόλης , αλλά άθελά μου» και «βλάκα», αναφερόμενοι στη στάση μου για την αγορά της βίλας Ιόλα . Για περικεφαλαία ακόμη δεν έχουν πει κάτι. Η συμπεριφορά τους δείχνει ΠΑΝΙΚΟ όσο κι αν ο κ. Κονταξής προσπάθησε, ανεπιτυχώς βέβαια, να ανασκευάσει. Δεν σκοπεύω να τους ακολουθήσω σε τέτοιο επίπεδο .
Θέλω να δηλώσω , αλλά και να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής , ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα που μου ανέθεσαν οι δημότες τον Μάϊο του 2014, δηλαδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης με καθαρή συνείδηση και να υπενθυμίσω , ότι σε 20 μήνες από σήμερα όλοι θα κριθούμε από το λαό της Αγίας Παρασκευής !

Βασίλης Ζορμπάς

π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιατρός Πνευμονολόγος

Διευθυντής Μονάδα  ΠΕΔΥ

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitte