Το πρόβλημα της πλατείας Αγίου Ιωάννου. Επιστολή στο δήμαρχο

zorbas i poli mas logo

Κοινοποιείται επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, προς το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, για το πρόβλημα της πλατείας “Αγίου Ιωάννου”:

“Κύριε δήμαρχε,

είναι γνωστό σε όλους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία  Αγίου Ιωάννου τις νυκτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.  Η όχληση των περιοίκων και η παραβατικότητα, τα 3 τελευταία χρόνια, οι καταστροφές  και η ρύπανση που δημιουργούνται σε υποδομές της πλατείας, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει το Δήμο μας πριν παγιωθεί η κατάσταση αυτή και πριν συμβούν γεγονότα μη αναστρέψιμα.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, πιστεύω ότι πρέπει  να αντιμετωπίσουμε από κοινού, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, το πρόβλημα και να δώσουμε λύση.

Σας καλώ λοιπόν, ως πρώτο βήμα, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, να συγκαλέσετε μια ευρεία σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων (μαζί με στελέχη τους, εφ΄όσον το επιθυμούν), των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, του Συλλόγου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”, της ΕΝΕΒΑΠ και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων. Η σύσκεψη αυτή να δημοσιοποιηθεί και να κληθούν να συμμετέχουν και όσοι περίοικοι επιθυμούν. Το αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι να κατατεθούν προτάσεις επίλυσης του ζητήματος, οι οποίες θα συζητηθούν. Εάν απαιτηθεί, να συγκληθεί και δεύτερη σύσκεψη, για να καταλήξουμε σε μια κοινή, εφικτή και προς το δημόσιο συμφέρον πρόταση-λύση, που εν συνεχεία θα εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για ομόφωνη ψήφιση και εφαρμογή. Εάν απαιτηθεί, να κληθούν στις συσκέψεις και άλλοι φορείς όπως π.χ. αντιπρόσωπος της ΕΛΑΣ”.

Ζορμπας ΕΚΕΦΕΒασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter