ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Αποκεντρωμένη αποφάσισε – απορρίπτει τις ενστάσεις για το ζήτημα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (βλπ Ιόλας)

iolas diavgeia

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μόλις σήμερα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έλαβε την απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με τις ενστάσεις – καταγγελίες που έγιναν για την ανάρτηση της απόφασης «Ιόλα» στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Να σας θυμίσουμε ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ελισάβετ Πετσατώδη (πρ. Αντιδήμαρχος) και Γιάννης Μυλωνάκης κατήγγειλαν το γεγονός της μη ορθής ανάρτησης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για την αγορά του κτήματος Ιόλα, ο δε δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Τσιαμπάς έθεσε ερωτήσεις σχετικά με το ίδιο θέμα.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απέρριψε τις καταγγελίες θεωρώντας ίσως ότι όλα βαίνουν καλώς με τις ενέργειες του Δήμου.

Μένει να δούμε που ακριβώς στηρίχτηκε η απόφαση αυτή, ποια θα είναι η αντιμετώπισή της από τους καταγγέλλοντες και αν θα προσφύγουν στην Επιτροπή του άρθρου 152.

Ακούγοντας την απόφαση μας ήρθε στο μυαλό η τοποθέτηση του κ. Κ. Χατζηανδρέου στο δημοτικό συμβούλιο που ανέφερε ότι και άλλοι δημόσιοι φορείς κινούνται ανάλογα με το πως έδρασε και η Διοίκηση του Δήμου κάνοντας ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ σε λανθασμένη – ελλειπή ανάρτηση. Μας δημιουργήθηκε αυτομάτως η απορία αν υπάρχει εν τέλει κράτος των νόμων και του δικαίου που να αφορά τη λειτουργία του δημοσίου τομέα. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr  για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter