Γ. Πατούλης προς Δημάρχους: “Στείλτε την απόφασή σας για τα ταμειακά διαθέσιμα”

Την άμεση αποστολή των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων όλων των Δήμων της Χώρας, σχετικά με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, ζητεί με επιστολή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι, η γνωστοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του καλύτερου συντονισμού των επόμενων  ενεργειών της ΚΕΔΕ.

 

Η επιστολή

«Όπως γνωρίζετε, με σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε στο προσκήνιο η απαίτηση της Κυβέρνησης να μεταφέρουμε τα αποθεματικά των Δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Γνωρίζετε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με απόφασή του επικαιροποίησε την προηγούμενη σχετική απόφαση Συνεδρίου μας, αρνούμενο την υποχρεωτική μεταφορά των όποιων αποθεματικών μας.

Ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποστέλλουν στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων  με τις οποίες ομόφωνα μέχρι στιγμής αποδέχονται την πρότασή μας.

Προκειμένου να γνωρίσουμε τις απόψεις όλων σας, έτσι ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας στη συνέχεια, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας αποστείλετε όλοι τις σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών σας Συμβουλίων το συντομότερο δυνατό».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter