Οικονομικής φύσεως ζητήματα σταμάτησαν τα όμβρια στα Πευκάκια;

Φωτογραφίες Christos Lamp

Άρχισαν τα προβλήματα όπως φαίνεται στην κατασκευή ομβρίων στα Πευκάκια παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου για την κατασκευή του έργου. Φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει, αφού την επίβλεψη του έργου δεν την έχει ο Δήμος, αλλά η Περιφέρεια που το χρηματοδοτεί.

Όπως δημοσιεύει σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χρήστος Λαμπρινάκης στις οδούς Αγ. Αναργύρων και Γ. Παπανδρέου η κατασκευή έχει σταματήσει εδώ και καιρό λόγω “οικονομικής φύσεως ζητημάτων”, όπως τον ενημέρωσε η αναπληρώτρια επιβλέποντα το έργο από την Περιφέρεια, ενώ αντίθετα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος ακόμα να του απαντήσει …

Θέμα ασφάλειας τίθεται πλέον στην περιοχή, αφού οι διανοίξεις δεν είναι πλήρως προφυλαγμένες με κίνδυνο για τους διερχόμενους και τα μικρά παιδιά.

Ο κ. Λαμπρινάκης αναφέρει επακριβώς:

Έχει ήδη περάσει αρκετός καιρός που ρώτησα τον κ. Δήμαρχο, γιατί είχαν σταματήσει τα όμβρια έργα στην Αγ. Αναργύρων – Γ. Παπανδρέου και τι γίνεται με την ασφάλεια του έργου και απάντηση μέχρι στιγμής δεν πήρα. Απευθύνθηκα στον Δήμο, γιατί στις διάφορες αναρτήσεις του διακηρύσσει, ότι τα έργα της περιφέρειας γίνονται επί την επίβλεψη και συνεργασία του Δήμου. Σήμερα συνάντησα την αναπληρώτρια επιβλέποντα του έργου από την περιφέρεια, η οποία δήλωσε ότι υπήρχαν οικονομικής φύσεως ζητήματα με τον εργολάβο και για την ασφάλεια του έργου θα το ζητήσει εκ νέου από τον εργολάβο. Κύριε Δήμαρχε, κανέναν δημοτικό υπάλληλο δεν είδα στο Έργο!! Τουλάχιστον μπορείτε να πιέσετε στην επίσπευση του έργου (έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες), αλλά το σπουδαιότερο στην ασφάλειά του; Γιατί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι διανοίξεις είναι μεγάλες, όπως και η περιέργεια των παιδιών που περνούν για να πάνε στο σχολείο, και η ύπαρξη του ανύπαρκτου πλαστικού, σε πολλά σημεία, δεν θα αποτρέψει το μοιραίο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter