Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Χατζηανδρέου, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη “ΝΙΚΗ”

Φωτογραφία αρχείου

Μπορούμε να πούμε ότι δεν μας προκάλεσε έκπληξη η δήλωση του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Χατζηανδρέου με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της συμπολίτευσης.

Ήδη το τελευταίο διάστημα η στάση του έδειχνε την αποστασιοποίησή του, με αποκορύφωμα την αντίδρασή του για τον τρόπο αγοράς του κτήματος Ιόλα και την αποχώρησή του από την σχετική επιτροπή.

Με δήλωση που ανέγνωσε στη σημερινή (15/3/2018) συνεδρίαση αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε για την αναβάθμιση του τρόπου διοίκησης του Δήμου αλλά, όπως είπε, δεν βρήκε ανταπόκριση και έφυγε από τη θέση του Αντιδημάρχου με την αίσθηση ότι οι προσπάθειές του δεν εκτιμήθηκαν καθόλου από τη δημοτική Αρχή.

Ο συνδυασμός έχει γκριζάρει επικίνδυνα” είπε ο κ. Χατζηανδρέου, ενώ ξεκίνησε ως πολυσυλλεκτικός συνδυασμός.

Για ένα ολόκληρο χρόνο βρισκόνταν σε κατάσταση αναμονής αλλά, όπως απερίφραστα δήλωσε, παρακολούθησε σημεία “κουκουλώματος” και “συγκάλυψη αποσταθεροποιητικών καταστάσεων”!

Να σημειώσουμε ότι με την αποχώρηση του κ. Χατζηανδρέου η παράταξη της δημοτικής Αρχής χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύντομα θα έχουμε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Χατζηανδρέου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter