Γιάννης Καραγιαννάκης – Μια υποψηφιότητα συνέχειας και συνέπειας …

Μια υποψηφιότητα συνέχειας και συνέπειας…

Γιάννης Καραγιαννάκης

Υποψήφιος Πρόεδρος

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αγίας Παρασκευής

Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,

Η εποχή που διανύουμε είναι κομβική τόσο για την πατρίδα όσο και για την παράταξή μας. Ο καθένας από εμάς καθημερινά, έρχεται αντιμέτωπος άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο με τις καταστροφικές συνέπειες των επιλογών της διακυβέρνησης των ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΑΝΕΛ. Παρατηρούμε καθημερινά την οικονομική αφαίμαξη των πολιτών, την κοινωνική κατάρρευση της χώρας και την αποδιοργάνωση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Το πιο λυπηρό από όλα όμως είναι ότι οι άνθρωποι γύρω μας χάνουν την πίστη τους στην πολιτική, την πεποίθηση δηλαδή ότι μπορούν και είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την χώρα στην οποία ζουν.

Αφήνονται και γίνονται έρμαια ενός κατά τ΄ άλλα κρατικοδίαιτου αριστερίστικου εγχειρήματος που τείνει να καταπατήσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ελευθερίας. Η αδιαφορία μας όμως γίνεται η δύναμή τους· ζώντας ουσιαστικά περιχαρακωμένοι ανάμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα μετουσιώνουμε σε μία κατ’ ανάγκη αποδεκτή πραγματικότητα.

Φίλες και φίλοι,

Με στόχο να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των τοπικών κοινωνιών και να επανεντάξουμε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που θέλουν να εκφραστούν, μέσα από την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις σημερινές απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα.

Πρέπει και πάλι να ξανακάνουμε τις ΔΗΜ.Τ.Ο – που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ν.Δ.- φυτώρια ιδεών και προτάσεων, κυψέλες προβληματισμού και δημοκρατίας.

Επιδίωξη  και φιλοδοξία μου, είναι η δημιουργία μιας αναγεννημένης  Τοπικής Οργάνωσης που τα στελέχη της θα γίνουν μεταδότες του πολιτικού λόγου, των αρχών και αξιών της παράταξης.

Μέλημά μου η επιστροφή, συμπόρευση και δραστηριοποίηση, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και τεχνητούς διαχωρισμούς, των απογοητευμένων και αποστασιοποιημένων μελών και συμπολιτών μας. Δηλαδή, όλων εκείνων που δεν τους είχε δοθεί η δυνατότητα να προσφέρουν.

Σ΄αυτό τον αγώνα, σ΄αυτή την καινούρια αρχή, όλοι πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο.

Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, της 13ης Μαΐου 2018,

θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα νίκης.

Με αυτές τις σκέψεις και με σεβασμό στις συλλογικές – δημοκρατικές διαδικασίες,  κάνω κάλεσμα ενότητας για να δημιουργήσουμε το απαιτούμενο πλειοψηφικό ρεύμα.

Με σεβασμό σε όλους εσάς – νέους και παλιούς – και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα και να διεκδικήσω  την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Αγίας Παρασκευής, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Η παρουσία σας είναι η δύναμη μας!!!

Όλοι μαζί από την αρχή, προχωρούμε ενωμένοι!!!

 

Με εκτίμηση

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

 

Πάντα ενεργός μέσα από τις επάλξεις της παράταξης που υπηρέτησα και υπηρετώ από 16 ετών, καθώς και με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της πόλης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ, έζησα από κοντά τις χαρές αλλά και τις πίκρες, τις νίκες αλλά και τις ήττες, ποτέ όμως δεν εγκατέλειψα τον αγώνα και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκα και συμμετείχα ως:

Γενικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Αγίας Παρασκευής

Μέλος Περιφερειακής  Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ  Λεκανοπέδιου Αττικής

Τομεάρχης Οργανωτικού Ν.Δ ΤΗΣ  Β4 ΝΟΔΕ Αττικής

Υπεύθυνος Εκλογικού Αγώνα επί σειρά ετών

Μέλος  Δ.Σ του Συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής

Μέλος Δ.Σ του Αθλητικού Σωματείου Α.Ε. Αγίας Παρασκευής

Διετέλεσα Μέλος Δ.Σ  του Δημοτικού Γυμναστηρίου και Αθλητικού Οργανισμού Δ.Α.Ο.Α.Π  Αγίας Παρασκευής και

Μέλος  Δ.Σ. Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής – Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Παντρεμένος με την Ελένη Δάβαρη

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter