Αγωνιστικά αποτελέσματα του ΓΣΑΠ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ – ΓΣΑΠ:  53-57

Δεκάλεπτα :  19-15, 06-20, 08-07, 20-15

Mε τη νίκη που πέτυχε στον προτελευταίο αγώνα της η ομάδα μας στην Κω με αντίπαλο τον ΑΝΤΑΓΟΡΑ, κλείδωσε την τιμητική 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο Νότιο Όμιλο. Μετά το αμφίρροπο α΄ δεκάλεπτο, στο β’ ανοίξαμε τη διαφορά στους 10 πόντους, αλλά το β’ ημίχρονο δεν ήταν καθόλου υγιής περίπατος για εμάς. Το ματς, ειδικά στο δ’ δεκάλεπτο έγινε ντέρμπι με μια κερκίδα τόσο φανατισμένη σαν να διεκδικούσε η ομάδα του Ανταγόρα – ήδη υποβιβασμένη – τουλάχιστον το … Κύπελλο Ευρώπης! Οι διαιτητές, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη ευθύνη για τις εξελίξεις – ιδιαίτερα δε ο κ. Ασλανίδης , ο οποίος χρέωσε την ομάδα μας με τρεις τεχνικές ποινές(!) και την υποχρέωσε να παίζει από το 25’ χωρίς την Βαμβακά – τόσες όσες δεν έχει δεχθεί σε όλο το πρωτάθλημα – αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα δύο φορές και για να τελειώσει ομαλά, επενέβη η αστυνομία για να αδειάσει τις κερκίδες από το οπαδικό – όχι όμως και φίλαθλο – κοινό!!!

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 22/4 στο Κοντόπευκο με την ομάδα του Προφήτη Ηλία και η απόφαση του ΓΣΑΠ είναι να γίνει μια γιορτή για  την αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων μας (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα).

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Kουζούκα 6, Πατμίου 11(2), Βαλούδου 7, Σβήνου 2, Δρεττάκη 8, Κασάπογλου 19(2)

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 14, Γκάνια 2, Γρίσπου 3(1), Βαμβακά 1, Κλείτσα 9(3), Πολιτοπούλου 8, Πετυχάκη Χρ. 14, Κούκη 6, Αμίτση

 

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με χρονική σειρά η ομάδα μας έδωσε τους κατωτέρω αγώνες:

ΠΕΜΠΤΗ 29/03/18: ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ:    49–56

Δεκάλεπτα :  12-19,  19-11, 12-04, 06-22

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, γεμάτο πάθος και από τις δυο πλευρές, η ομάδα μας δεν κατάφερε να επικρατήσει του Σπόρτιγκ και να προκριθεί στον τελικό! Η ομάδα μας μπήκε στο γ’ δεκάλεπτο με βραχεία κεφαλή ενός πόντου, την οποία  διεύρυνε μέχρι τους εννέα ως στο τέλος του. Στο δ’ όμως δεκάλεπτο για μια σειρά από λόγους (άγχος; κούραση; εκνευρισμός;), τα κορίτσια μας δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και την προπονήτριά τους για την προσπάθειά τους και πάνω από όλα για την κατάθεση ψυχής! Επόμενη και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο μικρός τελικός με ΚΡΟΝΟ Γέρακα τη Δευτέρα 2 Απριλίου εντός έδρας (21.30). αγώνα τους χάρησε τη νίκη. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ ωραιο κλίμα με άψογη συμπεριφορά αθλητριών, κερκιδας και διαιτησιας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομαδα για την προσπάθεια!

ΓΣΑΠ (Αργυρίου):   Χονδροπούλου, Μπεζαίτη 3(1), Πλώτα, Χριστοπούλου, Αμίτση 6(2), Σαπαλίδου 5, Κανιαδάκη 9(3), Τοτώνη, Χριστοδούλου,  Κούκη 18, Δαμουλάκη 8(2),  ΖανίκαΕπόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ)ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Σόφτσης, Λοδουκανάκης):   Μποντούσκα, Ζυκάι 7(1), Κάραλη 6, Καραμπάτσου 2, Τσαφαρά 13(3), Κουγιανου, Δανδουλάκη 11, Κριμιτζά 5, Σιδέρη 12(1)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/04 : ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ:    66–30

Δεκάλεπτα :  30-03,  17-13, 12-04, 07-10

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι νεάνιδές μας στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ μετά τη νίκη τους επί του Κρόνου Γέρακα στον μικρό τελικό! Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα ορμητικά, τα κορίτσια για ακόμη μια αγωνιστική κατέθεσαν την ψυχή τους και έκλεισαν την περίοδο με πολύ καλή απόδοση! Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για την εξαιρετική τους πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα! Δούλεψαν σκληρά, λειτούργησαν υποδειγματικά σαν ομάδα και έδειξαν πρόσωπο πρωταθλητή! Ευχόμαστε σε όλες να έχουν τη δύναμη να προσπαθούν πάντα και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Για τις αθλήτριες Χριστίνα Αμίτση, Αντιγόνη Δαμουλάκη, Κόνι Κανιαδάκη, Ειρήνη Κούκη, Νίκη Σαπαλίδου και Μαρία Τοτώνη, οι οποίες περνάνε πλέον ηλικιακά στην κατηγορία των γυναικών, ήταν ο τελευταίος αγώνας στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Τις ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια και την προσήλωσή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις και στο νέο τους ξεκίνημα! Στο επανιδείν!

ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Χονδροπούλου,  Μπεζαίτη 2, Πλώτα,  Αμίτση 8(2),  Σαπαλίδου 5, Κανιαδάκη 4, Τοτώνη 8,  Χριστοδούλου, Κούκη 28(3),  Δαμουλάκη 11(1),  Ζανίκα, Χριστοπούλου.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ).ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ  (Παπαδέλος, Χατζηιωαννίδης):   Πέππα 3(1),  Βλαχοπούλου 3, Ανδρικοπούλου,   Κυρίδη,  Χειλάκη 15(1),  Μπαναβού,  Κυριακάκη Β., Κυριακάκη Α, Κολλιαδήμα 6, Γκούτσοτλα 2, Γρύλλια.

 

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ : ΓΣΑΠ-SUPER LEAGUE ATHLETIC ACADEMY

Έναν ιδιαίτερο φιλικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να δώσουν οι κορασίδες μας την Κυριακή.

O Σύλλογός μας φιλοξένησε την Super League Athletic Academy, μια ομάδα στελεχωμένη από κορίτσια συλλόγων της ελληνικής ομογένειας της Νέας Υόρκης, η οποία δίνει σειρά φιλικών αγώνων στη χώρα μας. Ο αγώνας αν και φιλικού χαρακτήρα, έγινε με κάθε επισημότητα και ο ανταγωνισμός μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν μεγάλος, χαρίζοντας στο κοινό που τον παρακολούθησε πολύ ωραίο θέαμα. Τα κορίτσια μας μέσα από αυτόν τον αγώνα απεκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και εικόνες, ανταγωνιζόμενες αθλήτριες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και ερχόμενες σε επαφή με μια διαφορετική κουλτούρα του αθλήματος. Μετά το τέλος του αγώνα ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά μεταξύ των προπονητών και των αθλητριών και έγινε κοινή φωτογράφηση.

ΓΣΑΠ(Χατήρας):Λούκα,Θεοφάνη,Πλώτα,Γεωργοπούλου,Κακοσούρη,Πατσατζή,Κωλέτση,Αλεξάνδρου,

Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Λαΐνα.

SLAA(Ράπτη, Παπαντωνίου):Σιδέρη, Δασκαλάκη, Καρανάσου, Δρένη, Ματαράγκα, Πάντα,

Χριστάκου,Γιαπούτζη, Τρύφου.

 

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΗ-ΓΣΑΠ: 24-50

Δεκάλεπτα: 2-15,9-10,6-9,7-16

Εύκολη επικράτηση και πρώτη νίκη για τα κορίτσια μας στο τουρνουά. Η ομάδα μας, κάτω

από τις οδηγίες του προπονητή μας ,ήταν σοβαρή από την αρχή του αγώνα, δημιουργώντας

κατά περιόδους ωραίες φάσεις. Συγχαρητήρια στα κορίτσια  και τον προπονητή μας  για την

προσπάθειά τους. Επόμενη συνάντηση μετά το Πάσχα, Σάββατο 14/4 στις 19:30 εντός έδρας

με αντίπαλο τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ.

ΚΟΛΛΕΓ ΙΟ ΝΤΕΡΗ (Γεωργίου):Μπέργκου, Καλανοπούλου, Καραχάλιου, Λιαποδημήτρη, Ρίζου,

Κυριακούση, Σωτηροπούλου, Κουκουμέλη, Βαράγκη.

ΓΣΑΠ(Ραρής):Γιαννακού,Μήτση,Στρατηγού,Ζανίκα,Κωλέτση,Αλεξάνδρου,Λούκα,Λάμπρου,

Κολιού, Κακοσούρη, Μίνκωφ.

 

Δ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Όπως όρισε η διοργανώτρια αρχή, ο χαρακτήρας του τουρνουά είναι αναπτυξιακός, διεξάγεται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών για να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, απαγορεύεται η αναγραφή του σκορ στον πίνακα του γηπέδου και δεν θα υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Σύλλογός μας, συμφωνώντας με αυτήν την φιλοσοφία, συμμετέχει με δύο ομάδες όπως και στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

 

ΓΣΑΠ Α-ΓΣΑΠ Β

Την Κυριακή 1/4 αγωνίσθηκαν η ομάδα Α με την ομάδα Β του ΓΣΑΠ για την 3η αγωνιστική του Τουρνουά της ΕΣΚΑ. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Βιτζηλαίου, επίτιμου αντιπροέδρου της ΕΟΚ και πρώτου προέδρου της ΕΣΚΑ, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 85 ετών. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για τον πολύ όμορφο αγώνα που έδωσαν με το γνωστό πάθος και τη μαχητικότητά τους, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Δημήτρη Ραρή, Λάουρα Νιτουλέσκου και Σοφία Καράμπελα. Στο τέλος του αγώνα όλες οι αθλήτριες πανηγύρισαν αγκαλιασμένες υπό τα χειροκροτήματα μικρών και μεγάλων στις εξέδρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR καλύπτοντας τα έξοδα των αγώνων.

Επόμενος αγώνας της ομάδας Α του ΓΣΑΠ με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΣ στο κλειστό Δ. Καλτσάς (Εργάνης), το Σάββατο 14/4 στις 10:45 και της ομάδας Β του ΓΣΑΠ  με τον ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Κοντόπευκο, Κυριακή 15/4 στις 13:15) .

ΓΣΑΠ Α (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σάββα, Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Καφετζή, Παγίδα, Οικονομάκου Κ., Κοντογιωργάκη, Νίκου, Λιοντάκη, Γουρδουπάρη.

ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου, Καράμπελα): Μπόμπου, Οικονόμου, Συρίγου, Κεχρή, Τούτση, Παπακωνσταντίνου, Λάγγα, Οικονομάκου,  Μηλιώνη,  Σάντα, Παπαδόπουλου,  Χρήστου,  Αθανασοπούλου.