Η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» διευκρινίζει σχετικά με δημοσίευμα

Όταν κανείς έχει να κάνει με πολλούς υποστηρικτές και με κατάρτιση πολυάριθμης λίστας ονομάτων είναι φυσικό να λαθέψει.

Αυτό φαίνεται να συνέβη και στη νεοσύστατη παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Οικονόμου, αφού πριν μερικές ώρες έγινε γνωστή δημόσια επιστολή δημότη, ο οποίος φέρονταν ως ιδρυτικό μέλος της παράταξης χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι.

Συγκεκριμένα στην ονομαστική κατάσταση που δημοσιεύτηκε και περιελάμβανε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που στηρίζουν τον κ. Οικονόμου και αποτελούν τα ιδρυτικά μέλη, αναφέρονταν το όνομα «Πανός Σπύρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας» αντί του ονόματος «Παπανίκος Πάνος, Ελεύθερος Επαγγελματίας» που έπρεπε να αναγράφεται. Αυτό μας διευκρίνισε ο ίδιος ο κ. Οικονόμου έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του για το θέμα αυτό.

Ο κ. Οικονόμου μας εξέφρασε την ειλικρινή λύπη του για το μπέρδεμα αυτό.

Αντιλαμβανόμαστε την άβολη θέση και των δύο πλευρών, θεωρούμε ότι δεν πρόκειται για τόσο σημαντικό γεγονός, αλλά για συμβάν ήσσονος σημασίας που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε από εμάς, πόσο μάλιστα όταν προσπαθεί κανείς να συντάξει, να οργανώσει και να πραγματοποιήσει μια νέα δράση με μεγάλο αντίκτυπο στην πόλη. Πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να κριθεί μία παράταξη από τα πρώτα δειλά της βήματα πριν δείξει την πραγματική της υπόσταση.