Και ΝΑΙ τα μπασκετικά κορίτσια του 1ου ΓΕΛ πάνε Final Four

Στις 4 καλύτερες σχολικές ομάδες κοριτσιών πανελλαδικά μπήκε ο ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής μετά την σημερινή της εντός έδρας νίκη. Το aparaskevi-images.gr στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται πάντα νίκες και με το καλό στην κορυφή. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λυκείου:

Σήμερα (4-5-2018) στο κατάμεστο από μαθητές και μαθήτριες Κλειστό Γυμναστήριο του Κοντοπεύκου της Αγίας Παρασκευής η ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας, 1ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής, με ηγέτιδα την παίχτρια Ίριδα Τσαφαρά κατάφερε να κερδίσει την μαχητικότατη ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Πάτρων με σκορ 45-42 και να προκριθεί πανηγυρικά στο Final Four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος. Με αυτήν τη νίκη τα κορίτσια μας πέτυχαν τον πρώτο μεγάλο τους στόχο που ήταν η πρόκριση στην τετράδα. Έπεται και συνέχεια!

Τον αγώνα από την εκπαιδευτική κοινότητα παρακολούθησε, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Φαλούκας, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής κ. Δερματάς και αρκετά μέλη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Β’ Αθήνας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξή τους σε όλη αυτήν τη διαδρομή.

Από την τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γκόνης, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τραυλός, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κα Μαίρη Ριζκ, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» κ. Ζορμπάς, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης» κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κ. Καράμπελας και πιθανότατα και άλλοι γνωστοί Αγιοπαρασκευιώτες που δεν εντοπίσαμε στο πλήθος. Τους ευχαριστούμε και αυτούς θερμά για την τιμή που μας έκαναν. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή και φέτος στήριξε εμπράκτως την ομάδα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες πηγαίνουν στην πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας (κα Μπιλιάνη κλπ), στον χορηγό μας (εστιατόριο tomato) και στην κα Αλεξία που βοήθησαν με κάθε πρόσφορο τρόπο την ομάδα.

Το μεγαλύτερο μπράβο όμως πηγαίνει στις ίδιες τις πρωταγωνίστριες και τον προπονητή τους!

1. ΤΣΑΦΑΡΑ ΙΡΙΔΑ
2. ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
3. ΒΑΡΚΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
5. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΝΘΙΑ
6. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
7. ΚΑΡΤΑΚΗ ΛΕΩΝΙΔΙΑ
8. ΛΑΪΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ
9. ΞΗΡΑΔΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
10. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
11. ΧΕΙΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
12. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ: ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η Διεύθυνση του σχολείου (κ. Αναστασίου, κα Στάθη, κ. Μπαλάσκας) και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Final Four!