Θριαμβευτικά στα πλέι οφς η ΚΑΠ με τρομερό 8-0

Η Αγία Παρασκευή έχασε για ένα σουτ την περσινή σεζόν την επιστροφή της στην National League 1, και έτσι αποφάσισε το καλοκαίρι να αλλάξει πορεία, με την αποχώρηση του εμβληματικού Νίκου Χατζηπανηγύρη να την σηματοδοτεί.

Ο Γιάννης Κτιστάκης ανέλαβε να καθοδηγήσει την ΚΑΠ, αλλά το αρνητικό ξεκίνημα με 1-4 έφερε αλλαγές, με τον Γιώργο Ζάχο να αναλαμβάνει το τιμόνι, και να βλέπει την ομάδα του να φτάνει στο 1-6.

Το παιχνίδι με το Ηλυσιακό, οι ήττα στις δυο παρατάσεις και οι αποβολές παικτών ωστόσο γύρισαν τον διακόπτη στο «Κοντόπευκο», με την τελευταία ήττα της χρονιάς να έρχεται στις 28 Ιανουαρίου στην Ελευσίνα από την Ακαδημία.

Από τότε, και μέχρι το μεγάλο διπλό στον Άγιο Θωμά με αντίπαλο τον Δούκα με 76-72 η Αγία Παρασκευή έτρεξε ένα σερί 8 νικών, έφτασε στο 12-8, έσωσε τη χρονιά, και χωρίς άγχος θα αγωνιστεί στα πλέι οφς με τον Πανναξιακό, έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Πρωτεργάτες σε αυτή τη πορεία, ήταν ο Αλέξανδρος Στεργιάκης που αφήνοντας τη ΦΕΑ και την Elite League, και βρίσκοντας σταδιακά τον ρυθμό του βοήθησε την ΚΑΠ, έχοντας 13,9 πόντους και 22 εύστοχα τρίποντα, με τον «παλιό», Γρηγόρη Παππά να ακολουθεί με 13,2 πόντους και 47 εύστοχα τρίποντα.

Πολύ καλή χρονιά από τον Θανάση Κοντό (10,7 π., 13 τριπ.), Απόστολο Παπανικολοπουλο (10,5 π., 31 τριπ.) και Μπάμπη Φωτητζόγλου (9,8 π., 24 τριπ.) ενώ βοήθησαν τα μέγιστα οι Λεωνίδας Γιαννούτσος (6,7 π., 26 τριπ.) και Μανώλης Λιμαντζάκης (5,9 π.).

Πηγή: basketa.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.