Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Κ.Α.Π-Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου

Τιμητική βράβευση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και συμπολίτη μας, Αντιναυάρχου, Δ. Κατάρα

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία του Κ.Α.Π, να διεξαχθεί, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και της  Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, όπου συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα αγαθών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού μαγειρείου του Δήμου.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος  διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης απένειμε τιμητικό βραβείο στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και συμπολίτη μας, Αντιναύαρχο , Δημήτριο Ε. Κατάρα, για την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής Νίκο Δούμα για την πρωτοβουλία, τονίζοντας πως έχει ισχυρό κοινωνικό πρόσημο για την πόλη και ευχήθηκε υγεία και νίκες σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Στη συνέχεια και αφού τόνισε πως είναι τιμή για την πόλη να είναι μεταξύ των κατοίκων της, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Δ. Κατάρας, τον συνεχάρη για την πορεία του και τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει προσφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Από την πλευρά του ο κ. Κατάρας ευχαρίστησε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και προσωπικά τον Δήμαρχο για το τιμητικό, όπως ανέφερε, βραβείο και συνεχάρη τον Κ.Α.Π για την δράση. «Είναι τιμή μου που είμαι κάτοικος της Αγίας Παρασκευής. Εύχομαι στον Δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία, προκειμένου να γίνει η πόλη μας ακόμα πιο όμορφη», ανέφερε.

Τον φιλανθρωπικό αγώνα παρακολούθησε και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» Γιώργος Οικονόμου.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Πέτρος Διακογιάννης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Ενδυνάμωσης και ΑμεΑ, Άννα Γάκη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.