Σύλλογος Τσακού: ”Ας μην μάθουν τα παιδιά μας το δάσος μόνο από τις ζωγραφιές”

Η επιτροπή κατοίκων Τσακού σας προσκαλεί στη συμβολική δεντροφύτευση που θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί.

Εκεί που έγινε η απαράδεκτη κοπή τεσσάρων πεύκων στο λόφο Τσακού, με έλλειψη σεβασμού στην προστασία του περιβάλλοντος, καλούμε κατοίκους και συλλογικότητες της πόλης σε δεντροφύτευση για να διαφυλάξουμε το λίγο πράσινο που έχει μείνει στην πόλη μας.

Το μήνυμά μας είναι ένα: κανένα δέντρο δεν περισσεύει.

Η δράση περιλαμβάνει ενημέρωση για τις μέχρι τώρα ενέργειες εναντίον της κοπής δέντρων και της διάνοιξης δρόμου σε συνέχεια της οδού Κριεζώτου καθώς και συζήτηση σχετικά με την πυροπροστασία του λόφου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Επιτροπή Κατοίκων Τσακού

*Η αφίσα δημιουργήθηκε με ζωγραφιά παιδιών κατοίκων του Λόφου Τσακού

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.