Η Επιτροπή Αδελφοποίησης ΔΕΝ είναι παιδική χαρά

Φωτογραφία: infokids.gr

Γράφει η Λένα Μαρκή

Στις 18/11/2018 σε άρθρο του images αναφορικά με την εκδήλωση για τα 20 χρόνια αδελφοποίησης με την πόλη Γεροσκήπου της Κύπρου, αναγράφονταν ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης κ. Χρύσα Κολώνια, αν και παρούσα ήταν αφανής.

Το θέμα αυτό άνοιξε σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Μαρία Ρεμπούτσικα θέλοντας να τονίσει ότι η κ. Κολώνια δεν βρίσκει την αρμόζουσα στήριξη από το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και η παρουσία της στην εκδήλωση μόνο σε πρόεδρο δεν ταίριαζε. Ήταν σαφές σε όλους, ότι η κ. Ρεμπούτσικα υπερασπίζονταν την κ. Κολώνια και θεωρούσε ότι απαξιώθηκε ο θεσμικός της ρόλος.

Ήταν κατανοητό σε όλους εκτός από τον κ. Δήμαρχο.

Οι απαντήσεις που έδωσε ο κ. Σταθόπουλος σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης θα έπειθαν μόνο παιδιά του νηπιαγωγείου.

 

Εν ολίγοις:

Είπε ο κ. Σταθόπουλος, ότι τα μέλη της Αποστολής της Γεροσκήπου έχουν συγγενείς στην Ελλάδα και ήθελαν περισσότερο ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό δεν έγιναν περισσότερες εκδηλώσεις.

Κε Δήμαρχε, ο σκοπός της επίσκεψης των μελών της Αποστολής στην Ελλάδα ΔΕΝ ήταν να πάνε να επισκεφθούν το σόι τους.- Με την απάντηση αυτή εκτός των άλλων τους προσβάλλετε και τους ευτελίζετε.

Δεύτερον, δεν είναι δουλειά της προέδρου να μεταφέρει από και προς το αεροδρόμιο τα μέλη της αποστολής, όπως είπε ο κ. Σταθόπουλος ότι έπραξε η πρόεδρος. Η πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης ΔΕΝ είναι ταξιτζής.- Ούτε είναι ο μεταφορέας των βαριών λευκωμάτων, που προσφέρθηκαν ως δώρο, ακολουθώντας το Δήμαρχο στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου. Όλοι το είδαμε. Η πλήρης απαξίωση της προέδρου …

Τρίτον, εάν η πρόεδρος, κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου πάντα γιατί αυτή δεν τοποθετήθηκε σχετικά στο Δ.Σ., δεν ήθελε να πει δυο κουβέντες για καλωσόρισμα από τη θεσμική της θέση, προσβάλει τους καλεσμένους της/σας/μας και οφείλει είτε να πάει μόνη της είτε να την στείλει ο Δήμαρχος στο σπίτι της.-

Γιατί η Επιτροπή Αδελφοποίησης δεν είναι παιδική χαρά!!!

Αλλά είναι η εικόνα μας σε δύο πόλεις εκτός των συνόρων της Ελλάδας. Για να μας σέβονται πρέπει να τους σεβαστούμε πρώτοι.