Άμεση σύγκληση του Δ.Σ. με θέμα τα δημοτικά τέλη ζητούν πέντε (5) παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

Αίτηση προς το Δήμο Αγίας Παρασκευής, εκ μέρους πέντε (5) δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κατέθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Ανδρέας Γκιζιώτης, για σύγκληση άμεσα του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα που αιτούνται να συζητηθεί, αφορά την “αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2019”.

Την πρόθεση αυτή είχε κάνει ο κ. Γκιζιώτης στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. και ήδη από τότε είχαν εκφράσει δημοσίως την συμφωνία τους μέλη της αντιπολίτευσης.

Οι παρατάξεις με τη σειρά που υπογράφουν την αίτηση είναι

“Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς

“Συμμαχία Ευθύνης”, επικεφαλής Κώστας Κρητικίδης

“Αλλάζουμε”, επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης

“Λαϊκή Συσπείρωση”, επικεφαλής Ανδρέας Γκιζιώτης και

“Φυσάει κόντρα”, επικεφαλής Αθανάσιος Ανδρίτσος.

Ευελπιστούμε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. να υπάρχει το θέμα στην Ημερήσια Διάταξη. Εξάλλου θα πρέπει να συζητηθεί πριν τον Προϋπολογισμό, ο οποίος, επί τη ευκαιρία, καθυστερεί και σε λίγο αλλάζει ο χρόνος. Βρισκόμαστε ήδη στις 2 Δεκεμβρίου και οι διαθέσιμες ημέρες για σύγκληση του Δ.Σ. έχουν μειωθεί απελπιστικά.

Απορία δημιουργεί η απουσία από την κίνηση αυτή της παράταξης “Μια γενιά μπροστά” του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη. Να σκεφτούμε πως δεν επιθυμεί καμία μείωση – μεταβολή των δημοτικών τελών για το επόμενο έτος;