Σε κλίμα νίκης η κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία ηχηρών ονομάτων της Νέας Δημοκρατίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής σε τοπικό κατάστημα στις 22 Ιανουαρίου 2019. Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά με την παρουσία μελών και φίλων της ΔΗΜ.Τ.Ο..

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας Σταύρος Τρικαλιώτης από τον ναό των Αγίων Αναργύρων.

Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Καραγιαννάκης υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου καθώς και τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ., Νίκο Κωστόπουλο για την προσφορά της βασιλόπιτας, παρόλο που εκείνος δεν επιθυμούσε να γίνει γνωστό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος Ζωή Ράπτη, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, υποψήφιοι βουλευτές και πολλά στελέχη του κόμματος.

Οι ομιλούντες αναφέρθηκαν στην ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, με στόχο τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές και ευχήθηκαν αυτή η νίκη να είναι δυναμική και πλειοψηφική. Τη διάθεση αυτή αντικατοπτρίζει η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη που τόνισε «Η νέα χρονιά θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα. Είναι η χρονιά που όλοι μαζί, ενωμένοι, θα ξαναγράψουμε ιστορία. Τη δική μας ιστορία, για να αφήσουμε πίσω οριστικά την κρίση. Αλλά αυτό προϋποθέτει συντριπτική νίκη της παράταξής μας! Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα που αξίζουμε και οραματιζόμαστε!»

Μίλησαν για ενότητα και συνεργασία μεταξύ των μελών. Για συνεργασία σε τοπικό επίπεδο και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Παρότρυναν όλους τους υποψήφιους τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, να στοιχηθούν πίσω από εκείνον που θα προκριθεί, ώστε να υπάρξει σίγουρη νίκη. Την πρόταση αυτή αποδέχτηκαν χωρίς δισταγμό τόσο ο κ. Ζορμπάς, όσο και ο κ. Μουστόγιαννης, οι οποίοι δήλωσαν ξεκάθαρα ότι και θα την ακολουθήσουν. Αντίθετα δεν ακούστηκε κάτι ανάλογο από τους άλλους δύο υποψηφίους, χωρίς φυσικά να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας τη δεύτερη Κυριακή, απλά τήρησαν μια κάπως ουδέτερη στάση.

Τέλος έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Καραγιαννάκη για την άψογη διοργάνωση και την προσφορά του στην Τοπική Οργάνωση.

Επίσης ευχήθηκαν η  πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, οι πρώην πρόεδροι Κάτια Κορασίδου και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος ξανά Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, Κώστας Τσιαμπάς και Γιώργος Οικονόμου, υποψήφιοι Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.