Νίκος Ζόμπολας: Η Αγία Παρασκευή θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ σε 100 μέρες

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά μεγαλεπήβολα και φιλόδοξα προγράμματα δημοτικών παρατάξεων και υποψήφιων δημάρχων.

Κάποιοι δεν έκαναν απολύτως τίποτα, κάποιοι προσπάθησαν αλλά δεν μπορούσαν, κάποιοι δεν είχαν καλούς συνεργάτες. Το αποτέλεσμα πάνω κάτω το ίδιο. Είμαστε από τις πιο ωραίες περιοχές της Αθήνας, προάστιο με πολλά προνόμια, θεωρώ ότι έχουμε απαιτητικούς δημότες, αλλά η μοίρα μας ήταν να μην μπορέσουμε να πάμε μπροστά, μείναμε πολύ πίσω, μας ξεπέρασαν οι εξελίξεις, οι υποδομές, η διχόνοια, η τεχνολογία και η καθημερινότητα.

Δεν θα κάνω κριτική σε προηγούμενους δημάρχους, δεν μου αρέσει, θα είμαι θετικός και δημιουργικός.

Θα επισημάνω μόνο το εξής, ότι δεν πάσχουμε από ιδέες και προγράμματα, πάσχουμε από την υλοποίηση και την ικανότητα να πράττουμε αυτά που λέμε, δηλαδή την «εκτέλεση».

Η πιο σημαντική περίοδος μιας νέας δημοτικής αρχής είναι οι πρώτοι μήνες, ξεκινάς, δίνεις το τέμπο και εκτελείς ακαριαία για να καταλάβουν όλοι ότι τα εννοείς αυτά που θες να κάνεις.

Το δεύτερο σημαντικότερο θέμα είναι οι ικανοί συνεργάτες με δεξιότητες. Καλοί οι σταυροί, αλλά χρειάζονται άνθρωποι που να ξέρουν και να μπορούν. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει τον επιτυχή συνδυασμό και των δύο. 

Στην δημοτική μας παράταξη «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά» και ειδικά ο «υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Μουστόγιαννης», ο οποίος δίνει τον τόνο ως επικεφαλής με εργατικότητα και οργάνωση, προσπαθούμε όλα αυτά με κόπο, σχέδιο και δουλειά για να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουμε «και πριν και μετά».

Δεσμευόμαστε.

Ότι λέμε, το εννοούμε και θα το κάνουμε άμεσα.

Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για όλα αυτά που σκεφτόμαστε ότι αξίζουν στην Αγία Παρασκευή μας, το έχουν σχεδιάσει άνθρωποι που ξέρουν και θα το υλοποιήσουμε εμείς.

Κάποιες προτάσεις μας για την Αγία Παρασκευή μας, με ορίζοντα 100 ημερών :

  1. Δημοτική συγκοινωνία
  2. Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας
  3. Ανακαίνιση όλων των παιδικών χαρών
  4. Δημιουργία μητροπολιτικής κεντρικής παιδικής χαράς  
  5. Μητροπολιτικό αθλητικό κέντρο στο Σπυρούδη
  6. Πολυχώρος και κέντρο νεότητας 
  7. Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση δημότη 24/7
  8. Ενίσχυση τρίτεκνων οικογενειών
  9. Συνεργασία με τον Δημόκριτο και το Αμερικάνικο κολλέγιο για υποτροφίες και νέες τεχνολογίες
  10. Εκτεταμένη Δωρεάν Α ´ βάθμια περίθαλψη και ενίσχυση των δημοτικών ιατρείων

Νικόλαος Αθ. Ζόμπολας
Γραμματέας «Αγία Παρασκευή-Μια γενιά μπροστά-Αλέξανδρος Μουστόγιαννης» 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Στατιστικολόγος-Ασφαλιστικός πράκτορας