Βραβεύσεις & παιχνίδια του Σαββατοκύριακου από τον Γ.Σ.Α.Π.

Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωση η συνεστίασή μας που έγινε το  βράδυ του Σαββάτου 16/03 στην ταβέρνα «Γλάρος». Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΓΣΑΠ όπως του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, του πρ. Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Μυλωνάκη, Κώστα Χατζηανδρέου επικεφαλής και υποψηφίου δημ .συμβούλου αντίστοιχα των «Αλλάζουμε», του δημ. συμβούλου Γιάννη Σιδέρη και υποψηφίου στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη, του υποψήφιου Δημάρχου και προέδρου της ΚΑΠ Γιώργου Οικονόμου, του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Τέλη Σερκεδάκη (υποψήφιος με την «μέλους του ΔΣ της ΕΣΚΑ κ.α.

Στην εκδήλωσή μας τιμήθηκαν οι αθλήτριες-γυναίκες που προέρχονται από τις υποδομές μας Θάλεια Παπαντώνη, Κόνι Κανιαδάκη και Χριστίνα Αμίτση καθώς και οι νεάνιδες Μάριαν Μπεζαΐτη και Μαριλίνα Πετρουλάκη Νίκη»), του Τίμου Κωστόπουλου πρ.αντιδημάρχου οικονομικών (υποψήφιος με την «Νέα Αρχή»), του Γιάννη Γουργούλη πρ. αντιδημάρχου (υποψήφιος με την «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»), της Ελευθερίας Παπαδοπούλου πρ. αντιδημάρχου (υποψήφιας με την «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»), , του Κ. Αθανασούλη μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, του Βαγγέλη Λημνιάτη για την προσφορά τους.

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ-ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: 75-45

 Δεκάλεπτα: 35-7, 13-11, 07-09, 20-18

Συγχαρητήρια στην ουραγό ομάδα της Μεγαλόπολης, η οποία κάνει το πέρασμά της από την Α2 με νεάνιδες και κορασίδες και με προσήλωση στο αθλητικό ιδεώδες.

Η ομάδα μας με την βασική πεντάδα έκανε ένα εκρηκτικό α’ πεντάλεπτο και εν συνεχεία ο κόουτς χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες, με διάφορα σχήματα. Όλες είχαν συμμετοχή στον αγώνα και στο σκορ. Για εμάς τα καλά νέα ήρθαν από το γήπεδο του Ζωγράφου, όπου ο Κρόνος κέρδισε τον ΕΦΑΟΖ (48-67). Έτσι η ομάδα μας βρίσκεται μόνη στην τέταρτη θέση, ένα βαθμό πίσω από Μελίσσια και Κρόνο. Από εμάς εξαρτάται να την κρατήσουμε μέχρι τέλους . Επόμενος αγώνας την Κυριακή 31/03 στο Ρέθυμνο με το ΑΡΚΑΔΙ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος – Στρατάκος):
Ακρίβου 16, Κλείτσα 6(2), Γκάνια 2, Κοντογιάννη 5, Γρίσπου 12(1), Τσέρου 13(1), Παπαντώνη 4, Κούκη 4, Αμίτση 3(1), Αντωγειανάκη 10.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Τσατσούλης – Μανιάτη): Σεφέρου, Χρανιώτη 9, Χάβαρη, Αγγελοπούλου, Γεωργοπούλου, Τσιντώνη 6(1), Τζανετοπούλου 2, Δούκουρη 16(3), Μιχολιά 8(2), Καντέλη 4.

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣΑΠ:29-41

Δεκάλεπτα:08-06,05-15,07-08,09-12

Το πολύ δυναμικό  παιχνίδι του αντιπάλου προβλημάτισε για ένα δεκάλεπτο την ομάδα μας, που στην συνέχεια έδειξε χαρακτήρα, έλεγξε τον αγώνα και έφτασε άνετα στη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τον προπονητή για την εμφάνισή τους. Η επόμενη αγωνιστική Σάββατο 23 Μαρτίου είναι η τελευταία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας θα υποδεχθεί στις 18:00 την πρωτοπόρο ΠΑΟ Δόξα Βύρωνος.

ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Παπαμιχάλης):Κωνσταντοπούλου Κ.,Κωνσταντοπούλου Ε.,Κλεισούρα,Λαέσι,Σάκου,Κολοντούρου,Κιούση,Ντούνη,Αδαμοπούλου,Γκάγκοση,Στεργίου,Τσιαχρή.

ΓΣΑΠ(Χατήρας):Λούκα,Χατήρα,Φυρίγου,Κυρκοπούλου,Κωλέτση,Καλλεράντε,Χριστοπούλου,Δασκαλοπούλου,Κέντρου,Κακοσούρη,Γεραντώνη,Αλεξάνδρου.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΟΜΑΔΑ Α: ΓΣΑΠ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Β΄:80-16

Δεκάλεπτα: 22-04,18-05,23-03,17-04

Εύκολα επικράτησαν οι παγκορασίδες μας καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την προσπαθειά τους.Την Κυριακή 30 Μαρτίου η ομάδα μας θα υποδεχθεί τον ΓΣ Προμηθέα στις 18:00.

ΓΣΑΠ(Χατήρας):Κέντρου,Χατήρα,Φυρίγου,Κυρκοπούλου,Βαρλάμη,Καλλεράντε,Γεραντώνη,Χριστοπούλου,Δασκαλοπούλου,Κακοσούρη.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝΒ΄(Μωραΐτης):Μανταλόβα,Αλεξίου,Ζαβρά,Σουρμελή,Μαγγιώρου,

Καμίνη,Νικολοπούλου,Κονταξιάν,Κλητοράκη,Δριβάκου,Παναγίδη,Γιαννούλη.

ΟΜΑΔΑ Β: ΓΣ ΑΡΙΩΝ- ΓΣΑΠ Β: 17-42

Δεκάλεπτα: 4-10,4-12, 5-10, 4-10

Καλό παιχνίδι για τις Παγκορασίδες Β.  Αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά δύσκολος, τα κορίτσια νίκησαν ξεκάθαρα.  Η πολύ καλή άμυνα είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν μόνο 17 πόντους.  Ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 30 Μαρτίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ.

ΓΣ ΑΡΙΩΝ (Παππά): Νίνου, Κάκαλη, Κολοκούρα, Παπακυπαρίσση, Γεράση, Ζωντήρου, Δράκου, Αεράκη, Γεράση Ν, Αγκολλάρι

ΓΣΑΠ Β’ (Ραρής,): Λιαρου,  Σταμάτη, Τριανταφύλλη, Κανιστρά, Γιαννακού, Λυρατζάκη,  Μήτση, Βαρλάμη, Μίνκωφ, Λαζαρίδη, Κακκου

 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Όπως όρισε η διοργανώτρια αρχή, ο χαρακτήρας του τουρνουά είναι αναπτυξιακός, διεξάγεται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών για να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, απαγορεύεται η αναγραφή του σκορ στον πίνακα του γηπέδου και δεν θα υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Σύλλογός μας, συμφωνώντας με αυτήν την φιλοσοφία, συμμετέχει με δύο ομάδες όπως και στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον ΦΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ των καθαριστηρίων Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που αποτελεί τον χορηγό και τον υποστηρικτή της ομάδας JUNIOR καλύπτοντας όλα τα έξοδα του αγώνα.

ΟΜΑΔΑ Α: ΓΣΑΠ-ΚΑΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Tο Σάββατο 16 / 03 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Καλλίμαχο Μαραθώνα. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση της Λάουρας  Νιτουλέσκου και της Σοφίας Καράμπελα, δυσκολεύτηκαν απέναντι σε μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους με αποτέλεσμα την ήττα στον αγώνα. Η μαχητικότητά τους, μετά το πρώτο οκτάλεπτο  και ιδιαίτερα στο τέταρτο  δεν κατάφερε να γυρίσει το αγώνα. Μπράβο στα κορίτσια για την φιλότιμη προσπάθεια τους. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης στις 31/3.

 ΓΣΑΠ (Λάουρα Νιτουλέσκου , Σοφία Καράμπελα): Συρίγου, Τούτση, Αθανασοπούλου, Μπόμπου, Νίκου, Λάγγα Α, Λάγγα Μ, Μηλιώνη, Τελάκη, Βερτοπούλου, Γουρδουπάρη, Γρηγοριάδη, Σάντα ,Νόβα.

ΟΜΑΔΑ Β:  ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΓΣΑΠ

Την Κυριακή 17/3 τα κορίτσια μας έδωσαν  ένα πολύ όμορφο εκτός έδρας  αγώνα (επίσης ο πρώτος του Τουρνουά),  επί της αξιόμαχης ομάδας του ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ. Η ομάδα μας είχε  πάθος και μαχητικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρόλο που ο αγώνας διεξήχθη σε ανοικτό γήπεδο γεγονός όχι τόσο συνηθισμένο για τα κορίτσια μας. Στο τέλος η χαρά της συμμετοχής συμπληρώθηκε και με την επίτευξη της νίκης, η οποία πανηγυρίστηκε από μικρούς και μεγάλους. Επόμενος αγώνας στην έδρα μας με τον ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ επίσης στις 31/3.

ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου):Οικονόμου,, Νίκου, Κεχρή, Τσαλούρη Τούτση, Βερτοπούλου, Οικονομάκου,Κεϊσογλου,Μπούρμα,Λυμπεροπούλου,Παπαδοπούλου,Πολυχρονοπούλου.Παραπαγκίδου.