Η αριστερά και η λούμπεν προπαγάνδα «τελειώνουν» στις 26 Μαίου..Του Νίκου Ζόμπολα

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει τα πάντα εν όψει της προεκλογικής περιόδου στον δήμο Αγίας Παρασκευής.

Προπαγάνδα, επιθέσεις, απειλές, χυδαιότητες.Νέες υποψηφιότητες, που δεν θα είναι εν τέλει υποψηφιότητες, ψευδό χρίσματα, ανακοινώσιμα έργα που δεν έγιναν ποτέ, επιβολή «αριστερού» πολιτισμού σε δομές του δήμου.Μερικοί νομίζουν ότι είναι οι καουμπόυδες της πόλης, αλλά θα χάσουν από την πολιτοφυλακή, από τις μεταδημοτεύσεις, από τον καναπέ.Φερέλπιδες υποψήφιοι, ο οποίοι κάηκαν στην προθέρμανση και στην ακατάσχετη προπαγάνδα και πνίγηκαν μόνοι τους στα ψέματα και τις ύβρεις.Οι μεταλλαγμένοι της ορθόδοξης κεντροαριστεράς, που προσπαθούν να «αλλάξουν την δική τους μετάλλαξη» με χρώματα παστέλ.

Οι αριστεροί του ακατάσχετου ξεπεσμένου πολιτισμού και της μη προόδου.Οι υποψήφιοι της ακραίας πόλωσης.ΟΛΟΙ αυτοί θα χάσουν.

Δεν αναφέρομαι σε απόψεις, αλλά στο αγοραίο ύφος, στις προβληματικές συμπεριφορές, στις οβιδιακές μεταμορφώσεις για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών.

Στην παράταξη μας «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Μια γενιά Μπροστά», του υποψήφιου δημάρχου Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, δεν αρνούμαστε την κομματική μας προέλευση και καλοδεχόμαστε τους πολίτες από όλους τους χώρους που θέλουν να προσφέρουν στην πόλη μας.

Όλοι παραδέχονται ότι έχουμε την πιο πλήρη, φρέσκια και δραστήρια ομάδα και δουλεύουμε με αξιοπρέπεια και συνέπεια εδώ και καιρό, χωρίς εχθροπραξίες και προσωπικές επιθέσεις.

Η κατεύθυνση μας και η πορεία μας είναι σταθερή για την «πρόκριση μας στον 2ο γύρο» και θα αποτυπωθεί σύντομα αφενός στις 26 Μαΐου, και αφετέρου στις 2 Ιουνίου μαζί με την υγιή πλειοψηφία και όποιον μπορέσει να συνεννοηθεί με την φιλοσοφία μας, που είναι η «ριζική ανανέωση» στον δήμο.

Εμείς παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά και πάνω από το τραπέζι, η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η αμεσότητα θα επικρατήσουν.

Καλή δύναμη σε όλους τους συναγωνιστές υποψήφιους, ραντεβού στις 26 Μαίου!

Νικόλαος Αθ. Ζόμπολας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος