ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κόβουν υγιή πεύκα για να φτιάξουν παιδικό σταθμό;

Σάββατο 13-4-2019, ώρα 4:45 μ.μ. Αυτό εννοούσε η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής σχετικά με τη μίσθωση νέου παιδικού σταθμού όταν έγραφε «Πρόκειται για μονοκατοικία επί της οδού Αγ. Λαύρας 13 η οποία θα διαμορφωθεί πλήρως με κόστος του ιδιοκτήτη ο οποίος θα εξασφαλίσει και όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις (π.χ. Πυρασφάλεια)  ώστε ο Σταθμός να είναι έτοιμος να λειτουργήσει από τη νέα Σχολική χρονιά (2019-2020)»;

Εννοούσαν το κόψιμο των φρέσκων και υγειών πεύκων μέσα στον αύλιο χώρο ελαφρά τη καρδία; Το βέβαιο είναι ότι  δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και είναι αναμφίβολο ο ιδιοκτήτης να έχει λάβει σχετική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δασαρχείο, κλπ).

Μάλιστα η κινητοποίηση των γειτόνων, όπως φαίνεται και στο σχόλιο που αναρτήθηκε στο Facebook, ήταν αυτή που σταμάτησε την ποταπή αυτή πράξη και κινητοποίησε δημοτικούς συμβούλους.

 Το aparaskevi-images.gr είναι σε επικοινωνία και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο υπάρξει. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα δεν θα περάσει αθόρυβα!!!!!!!!

Η προ ημερών ανακοίνωση των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ)

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν τους γονείς ότι εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και υπογράφεται άμεσα σύμβαση ενοικίασης, 6/ετούς διάρκειας, κτιρίου για τη λειτουργία νέου Παιδικού Σταθμού δυναμικότητας 57 παιδιών. 

Πρόκειται για μονοκατοικία επί της οδού Αγ. Λαύρας 13 η οποία θα διαμορφωθεί πλήρως με κόστος του ιδιοκτήτη ο οποίος θα εξασφαλίσει και όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις (π.χ. Πυρασφάλεια)  ώστε ο Σταθμός να είναι έτοιμος να λειτουργήσει από τη νέα Σχολική χρονιά (2019-2020). 

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι όλες  οι διαδικασίες για την ενοικίαση του Σταθμού έγιναν ταχύτατα.             

Η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ                    Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΒΡΟΥΔΑΚΗ      ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ