Βασίλης Ζορμπάς: Η παρούσα Διοίκηση δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο στη θητεία της! (Ηχητικό)

Την εκτίμηση ότι θα κονταροχτυπηθεί με το νυν δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο στο δεύτερο γύρο των επικείμενων δημοτικών εκλογών εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Ζορμπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Αν τον βαθμολογούσα το νυν δήμαρχο και την παράταξή του για όλα τα θέματα του δήμου δεν θα του έβαζα πάνω από δύο. Για τις δημόσιες σχέσεις και για τις εκδηλώσεις του βάζω δέκα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς και πρόσθεσε πως η παρούσα Διοίκηση δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό της έργο στη θητεία της!

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει καταρτίσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, χωρίς καμία απολύτως κομματική στήριξη και ξεκαθάρισε ότι την επομένη των εκλογών είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τους ομογάλακτους υποψηφίους δημάρχους…!

Τέλος, ο Βασίλης Ζορμπάς αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης, στην έλλειψη βρεφονηπιακών σταθμών, στην προβληματική συγκοινωνία, στους ανύπαρκτους αθλητικούς χώρους και στην ανάγκη κατασκευής κολυμβητηρίου, ενώ δεσμεύτηκε πως μία από τις πρώτες ενέργειές του, εάν τον εμπιστευτούν οι συνδημότες του θα είναι η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Ζορμπά στο παρακάτω link: