Γιώργος Οικονόμου: Κλείνουν πέντε χρόνια πλήρους αδράνειας του κ. Σταθόπουλου για τη στάθμευση στην Αγία Παρασκευή

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Πέντε χρόνια πλήρους απραξίας του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου για τη μεγάλη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους έπρεπε να περάσουν, για να έλθει τώρα, λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές να «ξεθάψει» από τα συρτάρια του τη σκονισμένη μελέτη για την ελεγχόμενη στάθμευση.

Λυπούμαι, αλλά ο απερχόμενος κ. Γιάννης Σταθόπουλος δείχνει εντελώς ανέτοιμος ακόμα και τώρα, στο τέλος της θητείας του, να αντιμετωπίσει τα μεγάλα θέματα της Αγίας Παρασκευής.

Στα πέντε χρόνια που είναι δήμαρχος, έχει το θλιβερό προνόμιο να μην έχει καταφέρει να προσθέσει ούτε μία νέα θέση στάθμευσης, δεν κατάφερε δηλαδή να ανακουφίσει ούτε έναν συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με αυτό το θέμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Σταθόπουλος παρακολούθησε αδρανής κι αμήχανος την τεράστια επιβάρυνση της πόλης με τις ανεξέλεγκτες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή του Κοντόπευκου, λόγω του γνωστού θέματος με τους σταθμούς του  μετρό.

Κύριε Σταθόπουλε δεν καταφέρατε στη θητεία σας ούτε να σχεδιάσετε, ούτε να υλοποιήσετε, και γι αυτό η πόλη αποφασίζει στις 26 Μαΐου ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ