Ο Γιάννης Σταθόπουλος «κρυπτόμενος» μεν, πρώτος και καλύτερος δε, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με Μουζάλα και Παπαδημούλη (VD)

Στροφή Αριστερά …

Γράφει η Λένα Μαρκή

Πως το έγραφε το Σεπτέμβρη του 2018 ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος στην επιστολή προς τους αυτοδιοικητικούς συντάκτες, να δεις …

Α, ναι, «… στην μέχρι σήμερα πορεία μας, διατρανώσαμε και υπερασπιστήκαμε την ανεξαρτησία της δημοτικής μας κίνησης από το κράτος, τα οικονομικά συμφέροντα και τα κόμματα,…» και επίσης «… Θα επιθυμούσαμε, λοιπόν, στην όποια ειδησεογραφική – ρεπορταζιακή  δουλειά σας να μας καταγράφετε ως Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση …».

Όσον αφορά την δήθεν ανεξαρτησία από τα κόμματα και το κράτος την διαπιστώσαμε στο άρθρο «Αλέξης Τσίπρας: Δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ο Γιάννης Σταθόπουλος (VD)» παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο. Αν πιστεύετε ότι αυτό ίσχυε τότε και τώρα πιθανόν να έχουν αλλάξει οι καταστάσεις, γελιέστε περίτρανα. Γιατί ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος δεν έχασε καμία επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ στα μετέπειτα χρόνια.

… στροφή δεξιά …

Φτάνουμε λοιπόν στο τώρα, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και συναντάμε τον Δήμαρχο στην πρώτη σειρά εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή, όπου συμμετείχαν δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Μάλιστα με τον δεύτερο απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μας τους συνδέουν πολύ φιλικές σχέσεις.

… επιδεικτικό γύρισμα πλάτης μόλις αντιλαμβάνεται το φωτογραφικό φακό …

Το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι, ότι ο κ. Σταθόπουλος, πιστός εκ των γεγονότων ακόλουθος του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί να στηρίζεται και να στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ «κρυπτόμενος». Λένε ότι η γλώσσα του σώματος, λέει περισσότερα από τα λόγια. Παρατηρείστε λοιπόν στις φωτογραφίες με τι αγωνία και τρόπους προσπαθεί να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό!

Η ουσία είναι ότι στο Δήμο Αγίας Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του εκφράζονται αποκλειστικά από τη δημοτική παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου, «Νίκη των πολιτών».

… γέρνοντας προς τα πίσω!

Υ.Γ. Και μην αρχίσει κανείς τα περί εθιμοτυπικών και άλλων εμφανίσεων, γιατί τον κ. Σταθόπουλο δεν τον είδαμε να παρευρίσκεται σε καμία άλλη εκδήλωση των υπολοίπων κομμάτων στην Αγία Παρασκευή, όσο υψηλά ιστάμενους καλεσμένους κι αν είχαν.

Υ.Γ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Γεράσιμος Βλάχος, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Πάνος Γκόνης, Στέφανος Κασαπίδης, Παναγιώτης Παναγάκος και λιγοστοί πολίτες που δεν κατάφεραν να γεμίσουν την αίθουσα όσο και αν διασκορπίστηκαν στις θέσεις.

Το βίντεο όπου ανακοινώνεται η παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου