Μ. Παπακώστας: Το να βανδαλίζεις ένα εκλογικό κέντρο είναι εξίσου απρεπές με το να υπονοείς πως το έκαναν οι εκλογικοί σου αντίπαλοι

Ο Μάριος Παπακώστας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Νίκη των πολιτών Αγίας Παρασκευής” σχολιάζει την ανακοίνωση σχετικά με το βανδαλισμό στο εκλογικό κέντρο των “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”.

“Το να βανδαλίζεις ένα εκλογικό κέντρο είναι εξίσου απρεπές με το να υπονοείς πως το έκαναν οι εκλογικοί σου αντίπαλοι. Απαντάς στη μουτζούρα με μουτζούρα. Και το θεωρείς προοδευτικό και όχι παλαιοκομματικό.

Προοδευτικό θα ήταν να ζητήσεις από τους συνυποψηφίους σου να πάρετε το σφουγγάρι και να την σβήσετε μαζί.

Δίνοντας ένα μήνυμα πως ο αντιπολιτευτικός σου λόγος μπορεί να είναι και ενωτικός όταν είσαι αντιμέτωπος με τη βία.

Αντιθέτως χρησιμοποιείς την ίδια βία για να μουντζουρώσεις πολιτικά τον Γκιζιώτη, τον Οικονόμου, τον Σταθόπουλο, τον Ζορμπά. Λες και τώρα στα “γεράματα” θα κάνουν όσα δεν είχαν κάνει μια ζωή. Απρεπές να το λες, απρεπέστερο να το υπονοείς, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

Κυρίως όμως είναι απρεπές γιατί με τον διχαστικό σου λόγο νομιμοποιείς τέτοιες συμπεριφορές και τις εισάγεις στα κοινά της πόλης.

Όσο για τους βανδαλίστές ενδεχομένως να μην ξέρουν καν ποιός είναι ο κύριος Μυλωνάκης.

Προφανώς οι κάμερες τής τράπεζας που είναι απέναντι θα μπορούν να το αποδείξουν.”

Ακολουθεί η επίμαχη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”

Κάποιοι τα… έβαλαν με τη φωτογραφία του Γιάννη Μυλωνάκη στο εκλογικό κέντρο των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Τους κατανοούμε – Ο πανικός της ήττας… γεννά παραφροσύνη  

Το ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαΐου κάποιοι επέλεξαν να αμαυρώσουν το πολιτικά πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα στην Αγία Παρασκευή, μουτζουρώνοντας με χυδαίο τρόπο τη φωτογραφία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη στο εκλογικό κέντρο της Αγίου Ιωάννου.

Το παλιό χάνει έδαφος, υποχωρεί και προσπαθεί με απεγνωσμένο τρόπο να αποτρέψει την έλευση του καινούργιου και ελπιδοφόρου. Μάταιος κόπος. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν μας πτοούν. Προχωράμε για να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή, αφήνοντας πίσω μας όσα και όσους την κρατούσαν τόσα χρόνια σε «ομηρία».