Γ. Καραγιαννάκης και Α. Μουστόγιαννης σε σημαντική συνάντηση στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας

Β. Ζορμπάς, Λ. Αυγενάκης, Α. Μουστόγιαννης, Ν. Χαρδαλιάς, Γ. Καραγιαννάκης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννης Καραγιαννάκης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης προσκλήθηκαν σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Λευτέρη Αυγενάκη (Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής) και Νίκο Χαρδαλιά (Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης) πως η Ν.Δ. στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Ζορμπά για την Αγία Παρασκευή. Εξήγησαν επίσης ότι ο στόχος του κόμματος είναι η ενότητα των Ελλήνων πολιτών και ανέδειξαν την στενή σχέση Ν.Δ. και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συνομίλησαν επίσης με τον κ. Ζορμπά που βρίσκονταν ήδη εκεί.

Τόσο ο κ. Καραγιαννάκης, όσο και ο κ. Μουστόγιαννης συμφώνησαν πως το νομοσχέδιο «Κλεισθένης» απαιτεί συνεργασίες για τη διοίκηση του Δήμου και ότι όλοι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο της κεντροδεξιάς τον οποίο και στηρίζουν. Επόμενο ήταν να ακολουθήσουν τις επιταγές του κόμματος και να σταθούν στο πλευρό του κ. Ζορμπά, αφού εκείνος επελέγη από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Σε αυτό το μήκος κύματος εξάλλου βρίσκεται και η δήλωση του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.