Τι γύρευε άραγε ο Γιάννης Σταθόπουλος σε εκδήλωση φουλ του … ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Για τη στενή πολιτική εξάρτηση του νυν Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Σας έχουμε παρουσιάσει στοιχεία για την δημόσια παραδοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο με το θρυλικό «πήραμε την Αγία Παρασκευή», τις κοινές εμφανίσεις με την ΣΥΡΙΖΑία Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, την παρουσία του στις εκδηλώσεις της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο 1ο ΕΠΑΛ (πρώην Μπαρμπίκα).

Δημοσιεύσαμε, όπως και τα άλλα πανελλαδικά ΜΜΕ,  την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη στους υποψήφιους δημάρχους, ένας εκ των οποίων είναι και ο κ. Σταθόπουλος. Στην ανακοίνωση αυτή ορισμένοι δήμαρχοι αρνήθηκαν δημόσια τη στήριξη και κάποιοι απείλησαν με μηνύσεις. Ο δήθεν «ανεξάρτητος» κ. Σταθόπουλος τηρεί σιγήν ιχθύος ακόμα μέχρι αυτή τη στιγμή!

Δυο μέρες όμως πριν το β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών βροντοφωνάζει μέσα από ανακοίνωση σε τοπικό επίπεδο για ανεξαρτησία και πολυχρωμία!

Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κ. Σταθόπουλος πως βρέθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2018 να συμμετέχει ως ομιλητής σε εκδήλωση στα Βριλήσσια, όπου

  • Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την παράταξη «Βριλήσσια Ανοιχτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού» η οποία στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο ένας ομιλητής ήταν ο Νίκος Μπελαβίλας υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά στις παρούσες εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας της Αριστεράς Η ΑΥΓΗ. (δείτε ΕΔΩ)
  • Η έτερη ομιλήτρια ήταν η Δανάη Κολτσίδα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (ΕΔΩ), ειδική σύμβουλος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, με άρθρα δημοσιευμένα στο LEFT.gr (δείτε ΕΔΩ)
  • Φυσικά για την εκδήλωση έκανε ολόκληρη δημοσίευση το LEFT.gr (δείτε ΕΔΩ)

Σαν πολλές δεν είναι οι συμπτώσεις;

Πιο πολύ … ΣΥΡΙΖΑ πεθαίνεις!!!!!!!!

Υ.Γ. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Έχουν κρίση και επίπεδο γνώσεων να κρίνουν με στοιχεία και τα στοιχεία δείχνουν κατευθείαν στο κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ!