Την ΠΛΗΡΗ στήριξή της έδωσε σήμερα η Ν.Δ. στον υποψήφιο δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά

Βασίλης Ζορμπάς, Λευτέρης Αυγενάκης

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στον Ταύρο βρέθηκε σήμερα το πρωί, 30-5-2019, ο πρώην δήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από το κόμμα.

Κατά την παρουσία του εκεί συναντήθηκε με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ. Νίκο Χαρδαλιά. Η συνομιλία τους διήρκεσε αρκετή ώρα και αφορούσε το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον οποίο συμμετέχει ο κ. Ζορμπάς, αφού ήρθε πρώτος σε ψήφους την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 27,04%.

Ο κ. Ζορμπάς δέχτηκε συγχαρητήρια για την αρχική του νίκη και κυρίως δέχτηκε την ΠΛΗΡΗ στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογικών διαδικασιών της ερχόμενης Κυριακής.

Βασίλης Ζορμπάς, Νίκος Χαρδαλιάς

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ. εξέφρασαν την πεποίθηση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ανάγκη εκλογής ανθρώπων που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κοινός παρονομαστής των τριών ανδρών είναι η επιθυμία για συνεργασία με ήθος, χωρίς αλαζονεία, αλλά διατηρώντας ήρεμους τόνους, με στόχο την ενότητα των πολιτών και την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.