Μήνυμα του Βασίλη Γιαννακόπουλου πρώτου σε ψήφους Περιφερειακού συμβούλου με το Γιάννη Σγουρό

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων του Βόρειου Τομέα Αττικής του Συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, κατέκτησε επάξια ο δικός μας π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε θερμά τις χιλιάδες  των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν  με την ψήφο τους. Διαβεβαίωσε όλους τους συμπολίτες του, ότι και από αυτή τη θέση της Αυτοδιοίκησης, θα είναι και πάλι δίπλα τους, δίνοντας καθημερινή μάχη για την στήριξη, αλλά και για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Η δήλωση του Περιφερειακού μας Συμβούλου, έχει ως εξής:

“Αποτελεί ξεχωριστή τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για μένα, η εκλογή μου στην πρώτη θέση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων της Παράταξής μας στον Βόρειο τομέα της Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των βόρειων Προαστίων της Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τους δηλώνω, ότι θα τους εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην νέα υπό διαμόρφωση διοίκηση της Περιφέρειας της Αττικής.

Θέλω επίσης να διευκρινίσω, ότι στη σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου δεν υπάρχει πλειοψηφία από μια Παράταξη, θα απαιτηθούν συναινέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις πάνω σε θέσεις, αρχές  και πρόγραμμα για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία  της Περιφέρειας. Θεωρώ επίσης, ότι η Παράταξή μας θα είναι παρούσα το ίδιο μαχητική και αποφασιστική  και την επόμενη μέρα και με τις δυνάμεις της θα αγωνιστεί, ώστε να διασφαλίσει, ότι δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την Αττική και τους πολίτες της.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δεκάδες συμπολίτες και φίλους, που  εθελοντικά μας βοήθησαν στον ωραίο αυτόν  αγώνα, λέγοντάς τους, ότι θα αισθάνονται περήφανοι για την επιλογή τους τα επόμενα τέσσερα Χρόνια.”