Αρχική ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο Σωτήρης Ησαΐας εκτός του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα...

Ο Σωτήρης Ησαΐας εκτός του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα για τις εθνικές εκλογές

Έκπληξη για την Αγία Παρασκευή επιφύλασσε η λίστα των υποψηφίων βουλευτών για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, που ανακοινώθηκε από τη Νέα Δημοκρατία.

Από το ψηφοδέλτιο των 419 υποψηφίων σε όλη τη χώρα που σηματοδοτεί την ανανέωση και τη διεύρυνση του κόμματος, απουσιάζει το όνομα του Αγιοπαρασκευιώτη πολιτευτή Σωτήρη Ησαΐα.

Το σημαντικό δε είναι πως η απόφαση της Ν.Δ. δεν του ανακοινώθηκε από το κόμμα, αλλά όπως παραδέχεται ο ίδιος σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, το έμαθε από τα ΜΜΕ!

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών στην δήλωση που κάνει στο Facebook, παρ’ όλη την προσπάθεια, δεν καταφέρνει να κρύψει την πικρία του. Προφανώς το κόμμα έκρινε ότι χρειάζεται νέα άτομα στη λίστα του για να κυνηγήσει την αυτοδυναμία, αν αναλογιστεί κανείς ότι το 72% των υποψηφίων είναι εντελώς νέα πρόσωπα, χωρίς πρότερη συμμετοχή στην πολιτική σκηνή. Και εκ του αποτελέσματος προκύπτει πως ο κ. Ησαΐας δεν κρίθηκε ως ένα από αυτά.

Έτσι για τα επόμενα 4 χρόνια ο Σωτήρης Ησαΐας μένει εκτός του ενεργού πολιτικού στίβου, τόσο στον κυβερνητικό τομέα, όσο και στον αυτοδιοικητικό. Τι θα επιλέξει για τη συνέχεια θα φανεί στο μέλλον. Εξάλλου σε παλαιότερη ανακοίνωση ο ίδιος δήλωνε ότι δεν θα συμμετέχει ξανά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Τίποτα δεν αποκλείει βέβαια να τον δούμε ως υποψήφιο δήμαρχο (; ).