Τίμος Κωστόπουλος – Δεσμεύεται να δουλέψει σκληρά δίπλα σε κάθε δημότη για την πόλη της καρδιάς μας!

Αγαπητοί μου συνδημότες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή που μου κάνατε, να με εκλέξετε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να με φέρετε με την ψήφο σας στην 1η θέση, με την παράταξη μας “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, με επικεφαλής τον Γιώργο Οικονόμου.

Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω παραπάνω από ένα κομμάτι του εαυτού μου προκειμένου όλοι ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε την Αγία Παρασκευή που πραγματικά μας αξίζει! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς μου Αλέξανδρος Κωστόπουλος και Ζωή Κωστοπούλου που ήταν αρωγοί μου και σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και είναι αυτοί οι οποίοι μου έδωσαν εκείνα τα εφόδια προκειμένου εσείς να με εκλέξετε και να με εμπιστευτείτε. Και τα εφόδια αυτά λέγονται: ΗΘΟΣ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, αξίες αδιαπραγμάτευτες για μένα, στην πορεία μου στην Aυτοδιοίκηση.

Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι το αυτονόητο: Θα δουλέψω σκληρά για την πόλη της καρδιάς μας, όπως έκανα πάντα. Θα είμαι σε κάθε γειτονιά. Δίπλα σε κάθε δημότη. Δίπλα στην ΑΓΝΗ ματιά του Αγιοπαρασκευιωτη!

Τίμος Κωστόπουλος

Οικονομολόγος

πρ. Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Δημοτικός σύμβουλος.