ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: Επιλέχτηκε ήδη ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής από τον Βασίλη Ζορμπά; Το όνομα αυτού …

Γράφει η Λένα Μαρκή

Σε δημόσια ανακοίνωση ο Βασίλης Ζορμπάς, ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, απεκάλυψε το όνομα του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου που θα αναλάβει την Εποπτεία των ΚΑΠΗ και των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου (και όχι την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής όπως είχε ανακοινωθεί).

Πιθανόν επιθυμώντας να σιγάσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και την αναφορά διαφόρων ονομάτων, προέβη στην επίμαχη ανακοίνωση κατά την πρόσφατη εκδήλωση των ΚΑΠΗ.

Πρόκειται για νέα συμμετοχή στο συνδυασμό της «Αγίας Παρασκευής η πόλη μας», για επιστήμονα ιατρό και άτομο σεβαστό στην πόλη. Η θητεία του θα είναι για τα 2 πρώτα χρόνια της Διοίκησης του Δήμου.

Και το όνομα αυτού: Νικόλαος Μαλάμος.

Ο κ. Μαλάμος είναι ιατρός Πνευμονολόγος με αδιαμφισβήτητο κύρος και κοινωνική του προσφορά. Γεννήθηκε στην Φλώριδα των ΗΠΑ, με καταγωγή από την Γλώσσα της Σκοπέλου. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1989, διατηρεί ιατρείο στην Αγία Παρασκευή ενώ από το 1990 υπηρετεί στο ΙΚΑ (σήμερα ΠΕΔΥ), με τον βαθμό του Διευθυντή. Έχει υπηρετήσει ως εθελοντής ιατρός στα Δημοτικά Ιατρεία Αγίας Παρασκευής.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Τελικά ο κ. Μαλάμος θα αναλάβει την Εποπτεία των ΚΑΠΗ και των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου.