ΕΚΤΑΚΤΟ – Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής η κ. Καψοκεφάλου Ευπρέπεια (Έφη)

Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου, πρόεδρος του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής

Η επί πολλά χρόνια αυτοδιοικητικός και μέλος της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κ. Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου εκλέχθηκε προ ολίγου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κ. Καψοκεφάλου είναι Αγιοπαρασκευιώτισα, φαρμακοποιός, υπήρξε παλαιότερα Αντιδήμαρχος και πιο πρόσφατα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής.

Έχει μια αξιόλογη πορεία στην Αυτοδιοίκηση με έργο και σοβαρή παρουσία.

Από τον χαιρετισμό της κ. Καψοκεφάλου ως πρόεδρος πλέον θα σημειώσω τη φράση της «θα είμαι και γλυκιά και πικρή», υπονοώντας ότι προτίθεται να τηρήσει τις ισορροπίες και τους τύπους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ..

Να της ευχηθούμε καλή και δημιουργική θητεία.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αγ. Παρασκευή το 1960, στην ίδια πόλη, που γεννήθηκε και η μητέρα της Σωσάννα, τα υπόλοιπα 4 αδέλφια της, και φυσικά και τα 2 παιδιά της!

Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Φαρμακευτικής, ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιοφαρμακευτική (νεοσύστατη έδρα, τότε,στην Φαρμακευτική Αθηνών). Το 1984  άνοιξε το δικό της Φαρμακείο, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Την διετία 1994-1996 βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνιας, όπου και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Marketing, Management & Accounting της Φαρμακευτικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο: U.C.S.F..

Στις Δημοτικές εκλογές του 2002, με επικεφαλής τον Α. Σιδέρη, ξεκίνησε η πορεία της στην Τοπική αυτοδιοίκηση, μέχρι και σήμερα. Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις εργασίας, δίνοντας πάντα το προσωπικό της στίγμα (αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής, πρόεδρος Ν.Π. Κ.Α.Π.Η., και των Παιδικών σταθμών, εκπρ. Αντιπολ. στα Δημοτικά Ιατρεία και στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό).