Η επιτυχία ποτέ δεν είναι τυχαία!

Έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες και εκείνο το προπονητικό πλαίσιο, μέσα από το οποίο ο κάθε αθλητής μπορεί να αναπτύξει την πλήρη δυνατότητα του σε κάθε επίπεδο.

Προετοιμάζουμε  τους μαθητές, τους πρωτοπόρους αυριανούς πρωταθλητές αλλά ενδιαφερόμαστε για τους μαθητές μας να αναπτυχθούν όχι μόνο ως αθλητές αλλά και ως δημιουργικά άτομα. Είμαστε δεσμευμένοι όχι μόνο στην προσωπική τους αθλητική ανάπτυξη,  αλλά τους διαπαιδαγωγούμε ως ανθρώπους  μέσα από τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διεθνή ποιότητα, ιδιαίτερα εκπαιδευμένους προπονητές και πλήρη προγράμματα εκπαίδευσης τα οποία εφαρμόζονται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Όμιλος έχει συμβάλλει στην άνοδο του τένις στην πόλη μας, ταξιδεύοντας παράλληλα το όνομα της Αγίας Παρασκευής σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας. Με μέλη μας στις εθνικές κατηγορίες συμβάλουμε στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού πιστεύοντας στο τρίπτυχο ψηλότερα, μακρύτερα, δυνατότερα.


Τμήματα αρχαρίων – προχωρημένων
Για όλες τις ηλικίες
4,1/2– 6,  7-8  9– 10,  11 – 12,   13 – 14 –, 15 – 16, 17 – 18

Ειδικά τμήματα ενηλίκων

Εγγραφές:
ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ. : 18:00 – 21:30
Σάββατο – Κυριακή 10: 00 – 14:00
Πληροφορίες: 694 4381516

            Γραφεία: Δωριέων και Κανάρη, Κοντόπευκο

Διασκεδάζω – Μαθαίνω – Προπονούμαι

Εξειδικευμένη ομάδα προπονητών θα έχουν υπό την επίβλεψη τα παιδιά τα οποία μέσα από την χαρά του παιχνιδιού θα αναπτύξουν πολύ σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητας τους με τις αξίες του και τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθαι» που πρεσβεύει το άθλημα της Αντισφαίρισης.
Το τένις είναι ένα άθλημα το οποίο, αποδεδειγμένα, βοηθάει το παιδί να ωριμάσει ψυχοκινητικά και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις ικανότητές του, προάγοντας παράλληλα τη σωματική και τη ψυχική υγεία.
 Παράλληλα η ενασχόλησή των παιδιών με το τένις δημιουργεί και θέτει θεμέλια και δομές για προσωπικότητες με αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, διάθεση για ευγενή άμιλλα στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα και την βελτίωση της μαθησιακής Ικανότητας.