Ανεπίσημη ανακοίνωση του νέου προέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης

Τον Μιχάλη Γρηγοριάδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του κ. Ζορμπά, έχει αποφασίσει να ορίσει πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς.

Σκοπός της νέας Διοίκησης, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, είναι η αναβάθμιση της Επιτροπής.

Η είδηση προήλθε και ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο, μετά από ερώτημα του κ. Ανδρέα Γκιζιώτη (Λαϊκή Συσπείρωση), ο οποίος μίλησε για υποτίμηση της Επιτροπής από τις Διοικήσεις των τελευταίων ετών και ζήτησε να δοθεί η αρμόζουσα σοβαρότητα και να στελεχωθεί κατάλληλα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε  το 1997 και είναι δημότης και κάτοικος  Αγίας Παρασκευής . Είναι γιός του επιχειρηματία Δημήτρη  Γρηγοριάδη  και της  Μαριάννας  Τζερεφού, καθηγήτρια αγγλικής Φιλολογίας . Έχει μία αδερφή,  την Ελένη, απόφοιτη του Τμήματος  Πολιτικού της Νομικής και  Διοίκησης Επιχειρήσεων στο κολλέγιο Deree.

Φοίτησε στο Α΄Δημοτικό Αγίας Παρασκευής ενώ  το Γυμνάσιο και Λύκειο  στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Pierce College, στην Αγία Παρασκευή.

Είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουριστικών Επιχειρήσεων, και στο κολλέγιο Mediterranean College στο τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Είναι γνώστης της Ελληνικής, Αγγλικής, και της Γαλλικής γλώσσας. Είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL που αφορά την εξειδίκευση στους υπολογιστές.

Έχει Εργαστεί ως

  • Διαχείριση και εκμετάλλευση ακίνητων σε Αθήνα και Μύκονο.
  • Υπάλληλος Γραφείου στην Destination Services και TuiHellas στην Μύκονο από 2016 έως το 2017, εργαζόμενος  παράλληλα στο backoffice της Aegean LuxuryServices Mykonos.
  • Operation Manager στην ξενοδοχειακή μονάδα Salty Houses στη Μύκονο το 2018 εργαζόμενος παράλληλα στο back office της Assimomitis Travel Agency Mykonos.

Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ήταν ενεργό μέλος του αντικαπνιστικού ομίλου του σχολείου συμμετέχοντας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες για την καταπολέμηση του τσιγάρου.

Είναι μέλος στις πανελλαδικές  οργανώσεις και κινήματα  denkapnizo.org , nosmoke.gr , cancer–society.gr, και στις παγκόσμιες  smokefreeworld.org και gsthr.org.

Ασχολείται  με τον Αθλητισμό και  έχει συνεχείς διακρίσεις, διπλώματα και μετάλλια από το 2004, στον χώρο του Τένις , σε δημοτικούς και πανελλαδικούς αγώνες καθώς και  διακρίσεις σε τουρνουά διοργάνωσης του δήμου με σχολεία,  σε κάθε άθλημα.

Τέλος, παραμένει τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»  Αγίας Παρασκευής, με  προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις στο πρωτάθλημα αυτό.