31 Αυγούστου 2019, μια ημερομηνία που δημιουργεί σύγχυση και εκθέτει πρώην Αντιδημάρχους και παρατάξεις

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ομολογουμένως, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πλέον γίνονται σε σχετικά ήπιο κλίμα, σε σχέση με αυτό της προηγούμενης 5ετίας. Υπάρχουν βέβαια μερικές οξύτητες και μάλιστα από τους παλαιούς και όχι από τους νεοεκλεγέντες που προφανώς προσπαθούν να εγκλιματιστούν. Αυτή όμως η κατάσταση δίνει το περιθώριο στον θεατή να αντιληφθεί ευκολότερα τα «παρατράγουδα» και τους παραλογισμούς που λαμβάνουν χώρα.

Ένα από αυτά είναι και η αίτηση που διάβασε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και προερχόταν από τον κ. Παναγιώτη Γκόνη. Ο κ. Γκόνης είναι δημοτικός σύμβουλος της «Νίκης των πολιτών» και στην προηγούμενη δημοτική Αρχή τελούσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, έως τις 31 Αυγούστου 2019, δηλαδή έως τη λήξη της θητείας της Διοίκησης Σταθόπουλου.

Εγγράφως ο κ. Γκόνης με την εν λόγω αίτηση ζητάει από τον κ. Ζορμπά να ενημερωθεί για το Ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου μέχρι 31/8 και για το μέρος του Τεχνικού Προγράμματος που εκτελέστηκε έως 31/8!!!

Ένα αίτημα που εκθέτει μία ολόκληρη δημοτική Αρχή (του κ. Σταθόπουλου).

Είναι δυνατόν μία ολόκληρη δημοτική Αρχή να μην γνωρίζει τι παρέδωσε στην επόμενη; Άραγε ο κ. Γκόνης τι ετοιμαζόταν να παραδώσει στην Αντιδημαρχία του; Προφανώς ζητάει από τον επόμενο (δηλαδή την μόλις 12 ημερών δημοτική Αρχή) τα στοιχεία που αυτός ο ίδιος όφειλε να γνωρίζει.

Ολοφάνερα και αδιάψευστα πια επιβεβαιώνεται, ότι η δημοτική Αρχή Σταθόπουλου δεν είχε ιδέα τι γινόταν στο Δήμο τα προηγούμενα 5 χρόνια της θητείας της. Αλλά θα μου πείτε, που να τους αφήσουν οι χοροί και τα πανηγύρια να συμμαζέψουν το δήμο.