Η Περιφέρεια Αττικής ξηλώνει τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες παρουσία Πατούλη, Ζορμπά και Γιαννακόπουλου

Επί τω έργον από το πρωί η Περιφέρεια Αττικής ξηλώνει τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από κεντρικές λεωφόρους όπως η Λεωφόρος Μεσογείων και η Λεωφόρος Χαλανδρίου.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη δίνοντας βαρύτητα στην ασφάλεια των πολιτών, στην καθαριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος αφαιρούν από τους δρόμους τις παράνομες πινακίδες. Όπως δήλωσε ο κ. Πατούλης «Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Η Αττική θα αλλάξει πρόσωπο. Καμιά ανοχή στην παράνομη ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων που ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν την ασφάλεια των οδηγών!»

Ως απαράδεκτο φαινόμενο χαρακτήρισε τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς που βρέθηκε στο πλευρό του κ. Πατούλη από τη στιγμή που τα συνεργεία βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή, στηρίζοντας αυτή την ενέργεια.  Υπενθύμισε δε ότι στην προηγούμενη θητεία του είχε προβεί σε ανάλογη ενέργεια σε κεντρικά σημεία του Δήμου.

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος (με το Γιάννη Σγουρό) κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, αποδεικνύοντας, ότι η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθήκον όλων.