Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής, «Open Studio Week»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ),  ξεκινά μια σειρά δράσεων-εκδηλώσεων επιθυμώντας να κάνει γνωστές στο ευρύτερο κοινό τις  Δομές του.

Εγκαινιάζει την προσπάθειά του αυτή, με την «Open Studio Week» των Εργαστηρίων Τέχνης, που θα λάβει χώρα  από την Δευτέρα 7 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 9 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Τα Εργαστήρια Τέχνης μας λειτουργούν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη), Θεμιστοκλέους και Σπάρτης, Αγία Παρασκευή και πλαισιώνονται από εξαίρετους καλλιτέχνες ως καθηγητές.

Ελάτε να τους γνωρίσετε, να συζητήσετε μ΄αυτούς και τους σπουδαστές τους, να έλθετε σε επαφή με τον χώρο και τη δουλειά τους. Γίνετε καλλιτέχνες μαζί τους!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106016626 (Δευτερα με Πεμπτη 9πμ-9μμ,Παρασκευη 12μμ-8μμ και Σαββατο 9:30πμ – 3:30μμ) Ηλεκτρονική διεύθυνση: artpaodap@gmail.com 

Λειτουργούν Τμήματα

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΓΛΥΠΤΙΚΗ,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ,ΨΗΦΙΔΟΤΟ,ΚΟΣΜΗΜΑ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ,ΙΣΤΟΡΙΑΤΕΧΝΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ,ΣΧΕΔΙΟ-ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

                                                                                                            Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

                                                                                                              Σπύρος Χρ. Παπασπύρος